SUBSIDIE OP DIGITALISERING

SUBSIDIE OP DIGITALISERING

Veel provincies en gemeenten verstrekken momenteel subsidie voor het ontwikkelen van een website, webshop, digitaal reserveringssysteem, ticketshop of online strategie. Dit met de insteek om organisaties meer geschikt te maken voor de anderhalvemeter samenleving.

MKB-ondernemers en winkels, maar ook sportverenigingen en maatschappelijke of culturele organisaties kunnen in bepaalde gevallen subsidie aanvragen, wanneer zij door een investering in digitale middelen beter aan de coronamaatregelen kunnen voldoen. Deze subsidie kan soms oplopen tot 50% of zelfs 80%.

Let op! De deadline voor een subsidieaanvraag verschilt per regio, dit geldt ook voor het resterende budget. Wie het eerst komt...

In Fryslân en Gelderland richt de regeling zich op de toeristische sector en horeca. In Groningen kunnen alle bedrijven en organisaties met minder dan vijftig werknemers subsidie aanvragen. Benieuwd naar de mogelijkheden in jouw regio? In samenwerking met een externe en onafhankelijke subsidieadviseur kan Heibel een geheel vrijblijvende scan voor je uitvoeren.

Vul onderstaand formulier in en wij checken of je in aanmerking komt.

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

De kolk 8, 9231 CW Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank