Subsidieregeling Digitaliseringvoucher

DIGITALISERING? TOT WEL 50% TERUG OP JE OFFERTE

Ben jij een Drentse ondernemer en wil je jouw onderneming (meer) digitaal maken? Is jouw huidige website bijvoorbeeld toe aan vernieuwing, wil je een webshop aanschaffen of heeft jouw bedrijf überhaupt nog geen website? Dan hebben wij goed nieuws! De subsidie Digitaliseringsvoucher Drenthe wordt verlengd, vanaf 2 januari 2023 is er een extra budget van € 130.000,- beschikbaar.

EEN LAAGDREMPELIGE SUBSIDIE VOOR DE PROVINCIE DRENTHE

De Digitaliseringsvoucher Drenthe is bedoeld om Drentse mkb-ondernemers te ondersteunen bij het digitaliseren van hun bedrijf. Je kunt een voucher aanvragen voor de aanschaf van nieuwe producten, processen en diensten bij een externe leverancier. Ook kun je de voucher inzetten om bestaande producten, diensten of processen te verbeteren door het toepassen van digitalisering. Je kunt 50 procent van de kosten voor digitalisering vergoed krijgen, tot een maximum van €3000,-. Een super fijne actie, waar je als onderneming graag gebruik van wilt maken. De voucherregeling wordt uitgevoerd door het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN)

Let op: Wacht niet te lang, want er is maar een beperkt budget beschikbaar. Wie het eerst komt... Daarnaast moet op het moment van aanvragen de organisatie een fysieke vesting in Drenthe hebben en moet de activiteit waarvoor de subsidie wordt aangevraagd, bijdragen aan behoud of vergroten van omzet of winst, of het verbeteren van het digitale bereik of weerbaarheid. 

In samenwerking met een externe en onafhankelijke subsidieadviseur kan Heibel een geheel vrijblijvende scan voor je uitvoeren. Ben je net zo enthousiast geworden over de subsidieregeling als ons? Vul dan het onderstaande aanvraagformulier in en wij checken of je in aanmerking komt voor de subsidieaanvraag.

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

De Kolk 8, 9231 CW Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank