SUBSIDIE OP DIGITALISERING

DIGITALISEREN? TOT WEL 50% TERUG OP JE OFFERTE

Is jouw huidige website toe aan vernieuwing, wil je een webshop aanschaffen, gebruik maken van narrowcasting of heeft jouw bedrijf überhaupt nog geen website? Je leest hieronder waarom het juist nu dé perfecte timing is om door te pakken!

Om te groeien met je bedrijf, is het belangrijk om efficiënt te werken. Digitaliseren is een vorm die je daarbij kan helpen. De nieuwe Mijn Digitale Zaak subsidie helpt MKB-ers en ZZP-ers op het gebied van digitaliseren. Kies je voor deze digitalisatieslag, dan ontvang je tot wel 50% terug op je offerte (tot maximaal  2500,-). Een super fijne actie, waar je als onderneming graag gebruik van wilt maken. 

Let op: de deadline voor een subsidieaanvraag loopt tot 30 november 2022. Daarnaast is er een beperkt budget voor de subsidieaanvraag, wie het eerst komt… 

In samenwerking met een externe en onafhankelijke subsidieadviseur kan Heibel een geheel vrijblijvende scan voor je uitvoeren. Ben je net zo enthousiast geworden over de subsidieregeling als ons? Vul dan het onderstaande aanvraagformulier in en wij checken of je in aanmerking komt voor de subsidieaanvraag.

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

De Kolk 8, 9231 CW Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank