LET OP, OP DIT MOMENT IS HET SUBSIDIEPLAFOND BEREIKT. HOUD DEZE PAGINA IN DE GATEN VOOR WANNEER ER MEER BUDGET BESCHIKBAAR IS OF MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF. 

SUBSIDIEREGELING DIGITALISERINGSVOUCHER DRENTE WORDT VERLENGD 

Ben jij een Drentse ondernemer en wil je jouw onderneming (meer) digitaal maken? Is jouw huidige website bijvoorbeeld toe aan vernieuwing, wil je een webshop aanschaffen of heeft jouw bedrijf überhaupt nog geen website? Dan hebben wij goed nieuws! De subsidie Digitaliseringsvoucher Drenthe wordt verlengd, vanaf 15 mei 2023 is er een extra budget van € 145.000,- beschikbaar.

Subsidie voor de provincie Drenthe

EEN LAAGDREMPELIGE SUBSIDIE VOOR DE PROVINCIE DRENTHE

De Digitaliseringsvoucher Drenthe is bedoeld om Drentse mkb-ondernemers te ondersteunen bij het digitaliseren van hun bedrijf. Je kunt een voucher aanvragen voor de aanschaf van nieuwe producten, processen en diensten bij een externe leverancier. Ook kun je de voucher inzetten om bestaande producten, diensten of processen te verbeteren door het toepassen van digitalisering. Denk hierbij aan het opzetten of verbeteren van een website/webshop. 

Je kunt 50 procent van de kosten voor digitalisering vergoed krijgen, tot een maximum van €3000,-. Dit is een super fijne actie, waar je als onderneming graag gebruik van wilt maken. De voucherregeling wordt uitgevoerd door het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN).

Ben je net zo enthousiast geworden over de subsidieregeling als ons? Vul dan het onderstaande aanvraagformulier in en wij checken of je in aanmerking komt voor de subsidieaanvraag.

De subsidievoorwaarden zijn:

  • Jouw organisatie moet ingeschreven staan in de kamer van koophandel, zonder i.o. status
  • Je hebt op het moment van aanvragen ten minste 1 bestaande fysieke vestiging in Drenthe, waaruit activiteiten worden uitgevoerd
  • Je kunt slechts eenmaal subsidie ontvangen
  • De activiteit waarvoor subsidie wordt aangevraagd moet bijdragen aan behoud of vergroten van omzet of winst, verbetering van het digitale bereik of verbetering van de digitale weerbaarheid
  • De verplichting mag maximaal 3 weken vóór indienen van de aanvraag zijn aangegaan
  • De hoogte van een te verstrekken subsidie bedraagt maximaal 50% van de subsidiabele kosten exclusief btw
  • De subsidie is minimaal € 1.500,- en maximaal € 3.000,-.

Let op: Je kunt de subsidie aanvragen tot 31 december 2023. Wacht niet te lang, want er is maar een beperkt budget beschikbaar. Wie het eerst komt... 

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank