HET KRACHTIGE MODX CMS

MODX is éen van de meest krachtige open source Content Management Systemen. Met dit CMS beheer je vanuit één plek eenvoudig jouw content van verschillende kanalen zoals website, app en digital signage. MODX staat bekend om zijn perfecte koppeling aan alle softwarepakketten. Zo geeft dit CMS jou alle vrijheid om jouw online marketingmix af te stemmen op jouw (marketing)doelen. 

MODX is creative freedom

MODX IS CREATIVE FREEDOM

Met MODX beheer je je volledige digitale marketingmix op één plek, zodat jij - waar je ook bent - snel en efficiënt aan de slag kunt met het creëren en publiceren van content op elk kanaal dat jij wilt. En is je organisatie flink aan het groeien? Dan schaalt het MODX CMS zonder problemen met je mee.

Kijken hoe goed jouw website scoort? Vraag onze website scan aan en je weet waar jij kunt optimaliseren.

Veiligheid

VEILIGHEID

De MODX community is altijd actief bezig met het beschermen van CMS tegen aanvallen van buitenaf. Een vast MODX team controleert alle codes, en pakt kwetsbaarheden direct aan. Zo blijft jouw MODX platform altijd veilig. Dat niet alleen, ook de Two Factor Authentication en krachtige MODX Extras zorgen ervoor dat jij met een gerust hart aan de slag kunt met jouw digitale landschap. Dit alles maakt MODX veiliger dat de meeste CMSen.

Multichannel

MULTICHANNEL

Met MODX kun je al je platformen in verschillende talen beheren vanuit één plek. Zo maakt MODX multichannel beheer voor iedereen gemakkelijk. Dat scheelt veel dubbele invoer van data en zo hoeven organisaties voor alle digitale middelen maar één systeem te beheersen. De kanalen die je vanuit MODX kunt beheren zijn onder andere website, webshop, ticketshop digital signage (ofwel narrowcasting), werken bij omgeving, intranet, koppelingen met externe software en e-mailmarketing

Koppel MODX met externe systemen

KOPPEL MODX MET EXTERNE SYSTEMEN

Binnen organisaties worden verschillende software gebruikt voor bijvoorbeeld CRM, service, planning, boekhouding of chat. Het MODX CMS integreert met bijna alle software. Zo kun jij met een gerust hart verder werken in het programma dat voor jou bekend is, vanuit een CMS waarmee je al je digitale kanalen beheert.

Bekijk de lijst met koppelingen die wij al eens hebben gemaakt.

Wij maken gebruik van MODX3

MODX3

Bij Heibel maken we veelal gebruik van de gloednieuwe versie van MODX, namelijk MODX3. Deze versie bevat nóg meer features en is nóg gebruiksvriendelijker. Zo sleep je met MODX3 in no-time nieuwe pagina's in elkaar, creëer je in één klik QR en NFC codes en maak je eenvoudig afbeeldingen op maat.

Meer informatie over MODX3

MODX EBOOK

MEER WETEN OVER MODX?

MODX is een echte krachtpatser met een slimme motor. Jouw MODX platform is en blijft altijd snel en vrij van onnodige code. De flexibiliteit van het systeem geeft je alle ruimte om gewenste uitbreidingen toe te voegen, specifiek gericht op jouw doelen. Zo zorg jij samen met MODX ervoor dat je digitale platform altijd snel laadt, zonder websitebezoekers te verliezen.

 

DOWNLOAD HET MODX EBOOK

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank