OVER HEIBEL

Heibel staat voor no-nonsense, persoonlijk en eenvoud. Wij maken geen gebruik van kant-en-klare templates, maar bouwen met diverse blokken je website volledig naar wens en hierdoor staat jouw online product binnen no-time live. Wij bieden online producten als websites, webshops, narrowcasting, intranet, onepagers, e-mailmarketing of werken-bij omgeving. Kies er één of ga voor multichannel en beheer deze gemakkelijk vanuit het MODX CMS.

Ontdek onze producten Plan een afspraak Onze vacatures

Onze werkwijze

ONZE WERKWIJZE

Het realiseren van een nieuwe website kan soms een hele opgave zijn. We zijn er van overtuigd dat het ook simpel kan, ook na livegang. 

Lees meer

Werken bij Heibel

WERKEN BIJ HEIBEL

Wil jij samen met ons de online wereld verbeteren? Neem dan snel een kijkje bij onze vacatures. 

Bekijk hier de vacatures

Stage en afstuderen

STAGE EN AFSTUDEEROPDRACHTEN

Ben je op zoek naar een meewerkstage of een afstudeeropdracht binnen de opleiding Communication and Multimedia Design (CMD) of Commerciële Economie (CE)? We hebben momenteel verschillende opdrachten openstaan, wedden dat er iets voor je tussen zit?

Klik hier voor meer informatie

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank