PORTFOLIO

Bekijk hier welke online producten we voor, én met onze klanten hebben gemaakt. Van een simpele onepager tot een uitgebreide webshop waar maaltijden kunnen worden besteld. Daarnaast zorgen we voor een continue doorontwikkeling waardoor er regelmatig nieuwe features beschikbaar zijn.

Wil je meer weten over een bepaalde case of oplossing, of kom je liever in contact met één van onze klanten om ervaringen uit te wisselen? We helpen je graag op weg.

autoscheepers

Autoscheepers

Meer dan 100 verschillende occasions, een eigen werkplaats waar ze technische inspecties en onderhoudsbeurten doen. Maakt Auto Scheepers de plek om een nieuwe occasion aan te schaven. De nieuwe occasion krijgt zelfs een technische inspectie voor dat je hun terrein afrijdt. daarnaast bieden ze ook auto financieringen en verzekeringen aan.

Bekijk deze case

Rumikub

Gjaltema bouwbegeleiding

Gjaltema Bouwbegeleiding en Advies biedt diensten aan op het gebied van bouwbegeleiding en -advies. Dit omvat onder andere het inspecteren en controleren van nieuwbouwprojecten en bestaande gebouwen, het opstellen van bouwkundige rapporten en adviezen, en het begeleiden van bouwprojecten vanaf het ontwerp tot aan de oplevering.

Bekijk deze case

Rumikub

Marumerplein

Marumer Plein verzorgt specialistische dagbesteding voor mensen die uit balans zijn. Zij verkeren veelal in geestelijke en/of sociale onbalans en leggen daarmee een zware zorgtaak op de schouders van partner/mantelzorgers. De specialistische dagbesteding bij Marumer Plein bestaat voor een deel uit het ontlasten van de partner/mantelzorger.

Bekijk deze case

Keivoop, lego stenen van beton

Keiverkoop

Kei Verkoop, hebben een groot assortiment aan hoogwaardig kwalitatieve betonblokken gemaakt van gerecyclede materialen, deze blokken zijn goed te stapelen door hun unieke vorm. Daarnaast verkopen ze ook nog Verba Houtpellets gemaakt van 100% dennenhout voor uw pelletkachel

Bekijk deze case

Kolkzicht lunch, avond eten en borrelen

Kolkzicht

Brasserie Kolkzicht is een restaurant in het hart van Surhuisterveen. In het centrum van Surhuisterveen zijn vele winkels om te bezoeken, geniet daarom van een heerlijke lunch, diner of gezellig borrel tussendoor.

Bekijk deze case

Klassieke kamper in de bergen

Klassieker Stock Onderdelen

Bij Klassieker Stock Onderdelen vind je een groot assortiment originele auto-onderdelen. De auto-onderdelen bestaan uit motoren, plaatwerk, remmen, interieur, exterieur, verwarming, koeling, aandrijving, verlichting en camper onderdelen van diverse merken. Meer weten? Bekijk deze case.

Bekijk deze case

Fietsen met terpstra fietsen

Terpstra Fietsen

Ben je op zoek naar de perfecte fiets voor jouw vele kilometers en fietsplezier? Dan zit je goed bij Terpstra Fietsen in Haulerwijk. Bij Terpstra Fietsen vind je een breed assortiment van fietsen die aansluiten op ieder zijn wensen en behoeften. Bekijk deze case en ontdek het brede aanbod aan fietsen.

Bekijk deze case

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank