Bekijk onze opdrachtgevers!

Bekijk onze opdrachtgevers!

Portfolio 

 

Vele ondernemers en organisaties hebben al gebruik gemaakt van het bewezen model van Heibel.

Met de ontwikkeling van websites voor verschillende branches beschikken wij over de expertise die jij nodig hebt. Bekijk hieronder een aantal van onze opdrachtgevers en projecten.

Hecht je meer waarde aan een persoonlijke ervaring? Wij stellen je graag aan onze opdrachtgever(s) voor!

Rinsma Scania

Een no nonsens bedrijf in Noord-Friesland met twee vestigigen in Berrlikum en Drachten. Van waar ze de verkoop van het merk Scania runnen. Ze hebben 49 medenwerkers waardoor ze korte lijnen hebben en kunnen hierdoor hun kern waarden, eerlijk behoudend klant eerst,goed uitoefenen.

Bekijk deze website

Goudtsjeblom

De Goudsjeblom is een gezondheids- reformwinkel waar je terecht kan voor persoonlijk advies en kwalitatieve eerlijke en natuurlijke producten op het gebied van voeding, voedingssupplementen en huidverzorging.

Bekijk deze website

Agrarisch Loonbedrijf Haaijer

Agrarisch loonbedrijf Haaijer is een 75 jaar oud familiebedrijf gespecialiseerd in de uienteelt, gevestigd in het noordoosten van het land, in het dorp Veelerveen.

Bekijk deze website

Technisch Bedrijf van der Horn

Voor al jouw elektrische installaties, witgoed reparatie en verkoop van witgoed in en rondom Opende en Surhuisterveen.

Bekijk deze website

Pannenkoekenhuis Landzicht

Je kunt bij Pannenkoekenhuis Landzicht terecht voor verschillende gelegenheden, zoals bedrijfsuitjes, vergaderingen, themafeesten of jubilea. Zij zorgen onder andere voor barbecues, koffietafels, lunches en warme of koude buffetten.

Bekijk deze website

Deuren Centrum Noord

De juiste deur voor jouw project kiezen kan een behoorlijke uitdaging zijn. Bij Deuren Centrum Noord kun je terecht voor de allerlaatste trends en modellen. De deuren zijn vrijwel altijd voorzien van het juiste hang- en sluitwerk en dragen bovendien het Politiekeurmerk "Veilig Wonen".

Bekijk de website

Fritech Personeelsdiensten

Fritech Personeelsdiensten is al bijna 35 jaar dé dienstverlener op het gebied van uitzenden en werving & selectie. Wij zijn werkzaam voor alle branches, maar met name gespecialiseerd in de bouw, techniek en horeca. 

Bekijk deze website

Tandheelkundig Centrum Triangel

Zij weten dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kun je bij hun terecht vanaf het doorkomen van de eerste tandjes, tot het behouden van een gezond en mooi gebit op een zo´n laat mogelijke leeftijd. Iedereen heeft andere vragen en wensen, zij helpen je verder. 

Bekijk deze website

Concours Hippique Buitenpost

Het Concours Hippique Buitenpost is één van de mooiste eendaagse openlucht paardensportevenementen van Nederland. Ieder jaar trekt het evenement duizenden bezoekers die volop kunnen genieten van de paardensport, cultuur en gezelligheid die dit prachtige evenement biedt.

Bekijk deze website

ABC Waterwoningen

ABC Waterwoningen is al meer dan 15 jaar specialist in het bouwen van woonarken. Onze ervaren en betrokken medewerkers werken graag, met passie en vakkundig aan uw waterwoonwensen. Van A tot Z denken we met u mee; van ontwerp en vergunningsaanvraag tot en met de aflevering op uw ligplaats.

Bekijk deze website

Nijfinster

Nijfinster helpt u bij het invoeren van digitale toepassingen in de zorg. We zijn praktisch, nuchter en ervaren. De innovatie zit niet in (eindeloze mogelijkheden van) de techniek, maar in de implementatie, het gebruik en de blijvende verandering in uw organisatie.


Bekijk deze website

Machinefabriek MMB

MMB is toeleverancier in de verspanende industrie. Zij verrichten draai-, frees- en boorwerk op conventionele en cnc-gestuurde machines.

Bekijk deze website

Graanrepubliek

Coöperatie de Graanrepubliek is een samenwerkingsverband van Groninger boeren en graanverwerkende bedrijven die samen de teelt en de verwerking van granen in al hun verscheidenheid weer een nieuwe impuls willen geven. 

 

 Bekijk deze website

LMB Oldenburger

LMB Oldenburger is een landbouwmechanisatie bedrijf wat van oudsher gevestigd is in het hart van Lutjegast. Met een historie van 100 jaar uitgegroeid tot een allround mechanisatiebedrijf met ruime ervaring in verkoop, onderhoud en reparaties van tractoren, landbouwmachines en shovels.

Bekijk deze website

Karins Schoonheidssalon

Karins schoonheidssalon is een sfeervolle, knusse en professionele salon gelegen in het centrum van Kollum. De salon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit voor een betaalbare prijs en een vakkundig & onderbouwd advies.Bekijk deze website

Folkert van der Heide

Ik hou van bouwen, creëren en dingen anders doen, maar wel met logisch nadenken. Ondernemen is risico durven nemen; stelling nemen is je onderscheiden van de grijze massa. Dat is positioneren. Een business bouwen en een (sterk) merk maken is het mooiste wat er is. En dat is wat ik doe.

Bekijk deze website

Sencer Business Value

Sencer is een onafhankelijk en zelfstandig waarderingsbureau. Sencer is niet gelieerd aan een accountantskantoor of adviesorganisatie. Sencer is Catalaans voor integer, de basis voor het fungeren als Register Valuator.Bekijk deze website

Social Number Nine

Social Number Nine is een social media marketing agency en gevestigd in Beetsterzwaag. Zij helpen bedrijven om te groeien door social media op een structurele en professionele manier in te zetten. Niet alleen door berichten of advertenties te plaatsen, maar ook door mee te denken over je strategie.

Bekijk deze website

Tandheelkundig Centrum Vitalis

Tandheelkundig Centrum Vitalis, de praktijk biedt hoogwaardige tandheelkundige zorg op een voor de cliënt optimale wijze, uitgevoerd door een professioneel, gemotiveerd team. Ze doen alles voor een mooi, natuurlijk gebit.


Bekijk deze website

Krachtig in werk

Door coaching krijg je een frisse blik op jezelf, weet je je krachten weer te vinden en in te zetten! In Anke haar coaching gaat het om jou en je plek binnen de organisatie. Ze helpt je graag om te investeren in een belangrijk deel van je leven, namelijk jezelf! 

 

Bekijk deze website 

Hof van Arcadia

Hof van Arcadia is een zorgkwekerij op de Fries/Groningse grens, vlakbij Opende. Omringd door het natuurgebied "Westerkwartier". Deze prachtige werklocatie, gelegen naast het heideveld 'Jilt Dijksheide', is een plek waarin het heerlijk werken is en waarbij het hovenierswerk centraal staat.


Bekijk deze website 

It Foarhus

Midden in het hart van Fryslân (Friesland) ligt het plaatsje Earnewâld (Eernewoude), waarin 'It Foarhûs' (Fries voor 'Het Voorhuis') van een authentieke stelpboerderij een vakantiehuisje/appartement  is gesitueerd. Dit vakantiehuisje is ideaal voor een welverdiende en rustgevende vakantie in Friesland.

Bekijk deze website 

Stadscafé Artisante

Op een schitterende plek in het centrum van Dokkum vindt u Stadscafé Artisante, gevestigd in een eeuwenoud hoekpand met uitzicht over de grachten en De Zijl met haar historische panden en met een knus terras aan het water. Vanuit de ambachtelijke en verrassende keuken komen verschillende heerlijke gerechten, zoetigheden en borrelhappen, tijdens zowel lunch als diner.

 Bekijk deze website 

Kaios.ai

Kaios.ai biedt kunstmatige intelligentie oplossingen voor onderhoud aan en rondom de wegen. Met AI-oplossingen zorgen ze ervoor dat asset management makkelijker, sneller en beter kan. Deze oplossingen zijn snel verkrijgbaar, worden aangepast aan uw bedrijf en u kun ze integreren in uw werkprocessen. 


Bekijk deze website 

Alrako

Alrako is met jarenlange ervaring, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en nuchtere aanpak de aangewezen partij voor een ieder die van a tot z ontzorgd wil worden bij het leveren en monteren van aluminium of kunststof ramen, deuren, schuifpuien en gevels, voor zowel nieuwbouw als renovatie.Bekijk deze website 

Vlinc

Vlinc is een bedrijf met echte online aanpakkers. Van e-commerce tot het werven van nieuwe medewerkers en alles er tussen in. Zij stropen hun mouwen op en kijken naar wat jou de beste ROI oplevert. Ze gaan aan de slag met jouw search, social of e-mailmarketing campagne en verhogen jouw online zichtbaarheid, verkeer en conversies.
 

Bekijk deze website 

Autotechniek Alfred Meijer

Autotechniek Alfred Meijer is het adres voor uw auto-onderhoud in Surhuisterveen en omstreken. Ze zijn een garage waar kwaliteit, service én prijs nog steeds voorop staan en waar u terecht kunt voor de meest uiteenlopende vragen en/of reparaties. 

 

 

Bekijk deze website 

De Horeca Diva

Met een schat aan ervaring, jaren bagage en een warm kloppend hart voor het vak adviseert en begeleid De Horeca Diva horeca-ondernemingen die van hun werk een feestje willen maken. Die alles eruit willen halen wat er in zit. En kiezen voor plezierig groeien door te investeren in bloeien. De Horeca Diva doet dat met coachingstrajecten die prikkelen en uitdagen.  

 Bekijk deze website

The Gym Harkema

Heb je zin om te sporten in een gezellige en laagdrempelige sportschool waar je geen nummer bent? Bij The Gym Harkema kan iedereen terecht ongeacht welk doel je voor ogen hebt. Ook voor een lekkere workout ben je bij The Gym Harkema op de juiste plek. Daar kun je namelijk gebruik maken van Top Fitness apparatuur, Spartans Workout, Bootcamp, Kickboksen, Kickboks Workout 2.0, MMA en Spinning.

Bekijk deze website

Prodak

Prodak is een bedrijf gespecialiseerd in het discreet, veilig en vakkundig vernietigen van uw vertrouwelijke documenten en data. Bij Prodak is archiefvernietiging duidelijk géén bandwerk, maar handwerk. Prodak werkt samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en dat maakt ze net een beetje anders. Prodak heeft een oog voor marktkansen, maar bovenal een hart voor mensen. 

Bekijk deze website

Dreambus.frl

U kunt bij Dreambus.frl terecht voor de huur van campers voor een dag, midweek, week of langer. De campers zijn voorzien van complete kampeerinventaris en zijn uitermate geschikt voor een roadtrip of vakantie. 

 

Bekijk deze website

HRM Helden

Mensen bepalen het succes van jouw organisatie. Het verbinden van mensen met de strategie van de organisatie is ons vak. Onze advisering is gebaseerd op vertrouwen, gelijkwaardigheid en inclusie. HRM Helden is een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in HRM.

 Bekijk deze website

JuistJust!

Juistjust is een advocaat te Drachten en houd zich met name bezig met bouw- en vastgoedrecht en agrarisch recht. Ook is hij afgestudeerd voor zaken omtrent handels- of domeinnamen. Juistjust zet zich in om samen mét u het beste resultaat te bereiken.


Bekijk deze website

Het Regiobureau

Het Regiobureau verzorgt regiomarketing van straat tot streek. Het regiobureau doet aan positionering, maken campagnes, zorgen voor een online platform en beschikken over ervaren projectmanagers. Het regiobureau is opgericht door Sterc en Open. Sterc Online Agency bedenkt en bouwt online producten & Open is een communicatiebureau dat gelooft in openheid en transparantie. 

Bekijk deze website

Helfrich Compressiezorg

Helfrich Compressiezorg bestaat uit een team van enthousiaste bandagisten en compressiespecialisten die als doel hebben om u te voorzien van de beste compressiezorg. Met de zorg die zij leveren vinden zij het belangrijk om een goed evenwicht te vinden tussen de therapeutische effectiviteit van de compressiehulpmiddelen en datgene wat mensen kunnen en willen in hun dagelijkse levensomstandigheden.

Bekijk deze website 

whatsapp Ma-vrij
08:00-17:00