PORTFOLIO

Bekijk hier welke online producten we voor, én met onze klanten hebben gemaakt. Van simpele landingspagina tot een uitgebreide webshop waar maaltijden kunnen worden besteld. Daarnaast zorgen we voor een continue doorontwikkeling waardoor er regelmatig nieuwe features beschikbaar zijn.

Wil je meer weten over een bepaalde case of oplossing, of kom je liever in contact met één van onze klanten om ervaringen uit te wisselen? We helpen je graag op weg.

ITS Holwerd

ITS Holwerd

ITS Holwerd staat voor Internationale Trucking Service. Al sinds begin jaren 90 bieden zij financiële en administratieve ondersteuning aan voor zelfstandige chaffeurs. Zo kunnen chauffeurs zich richten op datgene waar ze goed in zijn, namelijk het wegvervoer! Een mooi voorbeeld van een onepager. Één overzichtelijke pagina voor alle informatie over je bedrijf.

Bekijk deze case

Bouwbedrijf Posthuma

Bouwbedrijf Posthuma

Bouwbedrijf Posthuma richt zich op alles van nieuwbouw, verbouw en renovatie! Heibel heeft hier een prachtige website voor kunnen leveren!

Bekijk deze case

Tolne Camping

Tolne Camping

Tolne Camping is gelegen in het natuurpark Tolne en is gesitueerd op een oude nederzetting uit het stenen tijdperk. Voor deze Deense camping hebben we een uitgebreide site gebouwd die meertalig is en waarmee gasten direct hun verblijf kunnen reserveren. Bekijk de case!

Bekijk deze case

HJV Autoservice

HJV Autoservice

Van een bedrijfsbus tot personenauto of van elektrisch tot hybride, bij HJV autoservice kunt u altijd terecht voor reparaties en onderhoud aan uw auto. We hebben een simpele informatieve site gebouwd. Bekijk de case!

Bekijk deze case

Van der Wiel Tweewielers

Van der Wiel Tweewielers

Van der Tweewielers heeft een passie voor fietsen en is gespecialiseerd in reparatie en advies op het gebied van fietsen en fietsonderdelen. De reparatie van je fiets is bij hun in vertrouwde handen. Een uitstekende service staat hoog in het vaandel.

Bekijk deze case

Van der Velde en Hoen

Van der Velde en Hoen

Het woningaanbod tonen op verschillende schermen (waaronder Surhuisterveen en Ameland), en dan ook nog eens direct opgehaald vanuit een RealWorks omgeving? Met onze Narrowcasting hebben we hier het ideale platform voor. Bekijk de case.

Bekijk deze case

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN? 

Hebben we je weten te overtuigen, of wil je toch nog wat meer informatie? We helpen je graag op weg. Via de online kalender kun je direct een call of afspraak inplannen met Gerrit wanneer het voor jou goed uitkomt.

Liever telefonisch contact? Je vind onze contactgegevens onderaan deze pagina of hier

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

De kolk 8, 9231 CW Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank