PORTFOLIO

Bekijk hier welke online producten we voor, én met onze klanten hebben gemaakt. Van een simpele onepager tot een uitgebreide webshop waar maaltijden kunnen worden besteld. Daarnaast zorgen we voor een continue doorontwikkeling waardoor er regelmatig nieuwe features beschikbaar zijn.

Wil je meer weten over een bepaalde case of oplossing, of kom je liever in contact met één van onze klanten om ervaringen uit te wisselen? We helpen je graag op weg.

Kolkzicht lunch, avond eten en borrelen

Kolkzicht

Brasserie Kolkzicht is een restaurant in het hart van Surhuisterveen. In het centrum van Surhuisterveen zijn vele winkels om te bezoeken, geniet daarom van een heerlijke lunch, diner of gezellig borrel tussendoor.

Bekijk deze case

Klassieke kamper in de bergen

Klassieker Stock Onderdelen

Bij Klassieker Stock Onderdelen vind je een groot assortiment originele auto-onderdelen. De auto-onderdelen bestaan uit motoren, plaatwerk, remmen, interieur, exterieur, verwarming, koeling, aandrijving, verlichting en camper onderdelen van diverse merken. Meer weten? Bekijk deze case.

Bekijk deze case

Fietsen met terpstra fietsen

Terpstra Fietsen

Ben je op zoek naar de perfecte fiets voor jouw vele kilometers en fietsplezier? Dan zit je goed bij Terpstra Fietsen in Haulerwijk. Bij Terpstra Fietsen vind je een breed assortiment van fietsen die aansluiten op ieder zijn wensen en behoeften. Bekijk deze case en ontdek het brede aanbod aan fietsen.

Bekijk deze case

Vingerstrip

Vingerstrip

Onbezorgd leven, spelen en leren. Vingerstrip wil een deel van die beschermde en veilige omgeving creëren door een simpele maar doeltreffende oplossing: De vingerstrip voor veilige vingers. Meer weten over Vingerstrip? Bekijk deze case.

Bekijk deze case

In Andersmans Schoen

Opende Online

Vanuit het Plaatselijk Belang Opende is in 2015 een website tot stand gekomen met alles wat je moet weten over Opende. In 2023 is de website vernieuwd en is het een toevoeging geworden aan het Heibel portfolio. Meer weten? Bekijk deze case.

Bekijk deze case

Dreambus.frl

Dreambus.frl

Huur je Volkswagen, bagagewagen en meer bij Dreambus.frl. Genieten van de ultieme vrijheid, ontdek prachtige plekken en ga mee in het busjesgevoel. Dreambus.frl restaureren de vintage VW campers met liefde en onderhouden ze met zorg en aandacht. Ben je nieuwsgierig geworden, aarzel niet en lees verder…

Bekijk deze case

In Andersmans Schoen

In Andermans Schoen

Een nieuwe onepager toegevoegd aan het portfolio. Alle informatie verwerkt over In Andermans Schoen op één pagina. In Andermans Schoen is een initiatief vanuit Discriminatie Meldpunt Groningen en houd zich iedere dag bezig met het helpen van mensen die discriminatie ervaren. Benieuwd naar In Andersmans Schoen? Bekijk de case.

Bekijk deze case

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

De Kolk 8, 9231 CW Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank