Bekijk onze opdrachtgevers!

Bekijk onze opdrachtgevers!

Portfolio 

 

Vele ondernemers en organisaties hebben al gebruik gemaakt van het bewezen model van Heibel.

Met de ontwikkeling van websites voor verschillende branches beschikken wij over de expertise die jij nodig hebt. Bekijk hieronder een aantal van onze opdrachtgevers en projecten.

Hecht je meer waarde aan een persoonlijke ervaring? Wij stellen je graag aan onze opdrachtgever(s) voor!

De Horeca Diva

Met een schat aan ervaring, jaren bagage en een warm kloppend hart voor het vak adviseert en begeleid De Horeca Diva horeca-ondernemingen die van hun werk een feestje willen maken. Die alles eruit willen halen wat er in zit. En kiezen voor plezierig groeien door te investeren in bloeien. De Horeca Diva doet dat met coachingstrajecten die prikkelen en uitdagen.  

 

Bekijk deze website

The Gym Harkema

Heb je zin om te sporten in een gezellige en laagdrempelige sportschool waar je geen nummer bent? Bij The Gym Harkema kan iedereen terecht ongeacht welk doel je voor ogen hebt. Ook voor een lekkere workout ben je bij The Gym Harkema op de juiste plek. Daar kun je namelijk gebruik maken van Top Fitness apparatuur, Spartans Workout, Bootcamp, Kickboksen, Kickboks Workout 2.0, MMA en Spinning.

Bekijk deze website

Bonkers|United

Bonkers is een Amsterdams filmproductiebedrijf. Bonkers ondersteunt, ontwikkelt, beheert en ontrafelt talent. Met hun creativiteit maken ze elke film uniek! Zij maken films en commercials in opdracht voor bijvoorbeeld Tele2, Centraal Beheer, Playstation en Monuta. 

 Bekijk deze website

Prodak

Prodak is een bedrijf gespecialiseerd in het discreet, veilig en vakkundig vernietigen van uw vertrouwelijke documenten en data. Bij Prodak is archiefvernietiging duidelijk géén bandwerk, maar handwerk. Prodak werkt samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en dat maakt ze net een beetje anders. Prodak heeft een oog voor marktkansen, maar bovenal een hart voor mensen. 

Bekijk deze website

Het Regiobureau

Het Regiobureau verzorgt regiomarketing van straat tot streek. Het regiobureau doet aan positionering, maken campagnes, zorgen voor een online platform en beschikken over ervaren projectmanagers. Het regiobureau is opgericht door Sterc en Open. Sterc Online Agency bedenkt en bouwt online producten & Open is een communicatiebureau dat gelooft in openheid en transparantie. 

Bekijk deze website

JuistJust!

Juistjust is een advocaat te Drachten en houd zich met name bezig met bouw- en vastgoedrecht en agrarisch recht. Ook is hij afgestudeerd voor zaken omtrent handels- of domeinnamen. Juistjust zet zich in om samen mét u het beste resultaat te bereiken.

Bekijk deze website

Vinturas

Vinturas uit Leek maakt vanaf dit najaar een einde aan de fraude en papieren rompslomp bij het internationale transport van auto's. Dit doen ze via een digitaal platform. Zo krijgen fabrikanten en handelaren de mogelijkheid om hun voertuigen tijdens het transport te volgen, vergelijkbaar met de manier waarop dat met ‘track and trace’ bij postpakketjes mogelijk is.

Bekijk deze website

 

 

HRM Helden

Mensen bepalen het succes van jouw organisatie. Het verbinden van mensen met de strategie van de organisatie is ons vak. Onze advisering is gebaseerd op vertrouwen, gelijkwaardigheid en inclusie. HRM Helden is een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in HRM.Bekijk deze website

Dreambus.frl

U kunt bij Dreambus.frl terecht voor de huur van campers voor een dag, midweek, week of langer. De campers zijn voorzien van complete kampeerinventaris en zijn uitermate geschikt voor een roadtrip of vakantie. 

 

 

Bekijk deze website

Drogisterij Helfrich

Drogisterij Helfrich is een moderne drogisterij/parfumerie. Het is een gecertificeerde drogisterij met gediplomeerd personeel. Binnen Drogisterij Helfrich zijn verschillende therapeuren en schoonheidsspecialisten werkzaam.


Bekijk deze website 

Alting Rietdekkers

Alting Rietdekkers staat voor vakmanschap, ervaring én betrokkenheid. Het project eindigt bij ons niet met een nieuw dak, de nazorg hierin is minstens zo belangrijk. Denk hierbij aan onderhoud en herstelwerkzaamheden. Rietdekken, algen- en mosbestrijding, schoonmaken en opnieuw insteken.

Bekijk deze website 

Kluswijs Surhuisterveen

Negen speciaalzaken onder een dak? Bij Kluswijs Surhuisterveen is dat de gewoonste zaak van de wereld. De Feanster onderneming noemt zichzelf niet voor niets het grootste Doe Het Zelf-Warenhuis van Surhuisterveen en de wijde omgeving.


Bekijk deze website 

HeartConnection Nederland

HeartConnection biedt je een nieuwe levensfilosofie aan. Een andere manier van kijken naar het leven: 180 graden anders dan wat je tot nu toe gewend bent.
Bekijk deze website 

Wijnhuis Machiel

Wijnhuis Machiel is een winkel en webshop met een zeer breed assortiment met wijnen uit de hele wereld in alle prijsklassen. Een deel van ons assortiment importeren wij zelf. Naast verkoop van wijnen organiseren wij ook proeverijen.


Bekijk deze website

Wielrennen Surhuisterveen

Stichting Wielercomité Surhuisterveen organiseert al meer dan 35 jaar de Profronde van Surhuisterveen. Daarnaast organiseert men vele andere activiteiten zoals de Pieter Weening Classic, een toertocht door de regio Noordoost Friesland en/of het Groninger Westerkwartier.

Bekijk deze website 

 

Houtindustrie Buitenpost

Houtindustrie Buitenpost voor het maken van deuren, ramen en kozijnen. Houtindustie Buitenpost is de specialist in Accoya hout. Door de bewerking van het acetylatieproces is Accoya zeer duurzaam voor het milleu. Wij zijn er zowel voor particulier als voor de aannemer en ZZP’er.

Bekijk deze website