PORTFOLIO

Bekijk hier welke online producten we voor, én met onze klanten hebben gemaakt. Van een simpele onepager tot een uitgebreide webshop waar maaltijden kunnen worden besteld. Daarnaast zorgen we voor een continue doorontwikkeling waardoor er regelmatig nieuwe features beschikbaar zijn.

Wil je meer weten over een bepaalde case of oplossing, of kom je liever in contact met één van onze klanten om ervaringen uit te wisselen? We helpen je graag op weg.

TOV! Drachten

TOV! Drachten

Voorheen de Evangelische Boekwinkel, maar nu TOV! Drachten. Een nieuwe naam, nieuw uiterlijk en een nieuw assortiment met inspirerende boeken, cadeaus, muziek, lifestyle en duurzame producten van bijzondere merken. TOV! Drachten is er voor iedereen. Een plek waar je kunt winkelen, maar ook gewoon kunt zijn en kunt genieten van een goed kop koffie met wat lekkers van Brownies & DownieS! Benieuwd geworden, lees dan snel verder.

Bekijk deze case

DE BANK

DE BANK

In DE BANK kun je je als bedrijf of ZZP’er in vestigen. Het is een centraal gelegen pand, volop in ontwikkeling en voorzien van alle faciliteiten. Met onder andere een centrum ‘foar sûnens’, maar ook een centrum voor ondernemers uit andere sectoren.

Bekijk deze case

Deuren Plets

Deuren Plets

Deuren Plets is een bedrijf die zich volledig richt op de fabricatie van binnendeuren. De combinatie van vakmanschap en hoogtechnologische machines resulteert in een uitgebreide deurencollectie. Van een landelijke massief eiken deur, fineer deur, gelakte deur, glazen deur, stalen deur tot de strakke naadloze deur. Bij Deuren Plets kun je voor alle soorten en maten terecht!

Bekijk deze case

Bate Batema

Bate Batema

Rietdekkers- en Timmerbedrijf Bate Batema, is dé rietdekker uit Friesland! Bate Batema maakt uitsluitend gebruik van kwaliteitsriet en ze doen er alles aan om de maximale levensduur uit het dak te halen. Sinds 1983 werken ze al op het dak en verzorgen ze naast het rietdekken ook voor talloze mensen onder andere uileborden, timmerwerk en tuinhuisjes. Voor Bate Batema mochten wij het ontwerp maken voor hun nieuwe website. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de case.

Bekijk deze case

IBIS UvA

IBIS UvA

IBIS UvA is een gerenommeerd onderzoeks- en opleidingsinstituut van de Universiteit van Amsterdam en heeft al ruim 25 jaar ervaring met Lean Six Sigma. Zet een grote stap vooruit in je professionele carrière met de universitaire Lean Six Sigma opleiding én ontwikkel jezelf tot een vakkundig projectleider die zorgt voor klinkende resultaten. Benieuwd naar de case? Lees dan snel verder..

Bekijk deze case

Van der Meer Beton

Van der Meer Beton

Van der Meer Beton is een familiebedrijf die zich heeft gespecialiseerd in het maken van allerlei vormen van fundering en kelders, in combinatie met betonvloeren. Of het nu gaat om grondwerk, heiwerk, poeren, maatvoering voor metselwerk of staalconstructies, het kan allemaal! Van der Meer Beton heeft gekozen voor een onepager. Alle informatie over het bedrijf is overzichtelijk weergegeven op één pagina.

Bekijk deze case

Hans Lemmens Tweewielers

Hans Lemmens Tweewielers

Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk vindt iedere fietsliefhebber wat hij of zij zoekt. Waar je ook naar op zoek bent, zij staan klaar om je te helpen en denken graag met je mee voor een geschikte fietsoplossing. Hierbij staan kwaliteit én service te allen tijde voorop!

Bekijk deze case

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

De Kolk 8, 9231 CW Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank