Bekijk onze opdrachtgevers!

Bekijk onze opdrachtgevers!

Portfolio 

 

Vele ondernemers en organisaties hebben al gebruik gemaakt van het bewezen model van Heibel.

Met de ontwikkeling van websites voor verschillende branches beschikken wij over de expertise die jij nodig hebt. Bekijk hieronder een aantal van onze opdrachtgevers en projecten.

Hecht je meer waarde aan een persoonlijke ervaring? Wij stellen je graag aan onze opdrachtgever(s) voor!

Vinturas

Vinturas uit Leek maakt vanaf dit najaar een einde aan de fraude en papieren rompslomp bij het internationale transport van auto's. Dit doen ze via een digitaal platform. Zo krijgen fabrikanten en handelaren de mogelijkheid om hun voertuigen tijdens het transport te volgen, vergelijkbaar met de manier waarop dat met ‘track and trace’ bij postpakketjes mogelijk is.

Bekijk deze website

 

 

HRM Helden

Mensen bepalen het succes van jouw organisatie. Het verbinden van mensen met de strategie van de organisatie is ons vak. Onze advisering is gebaseerd op vertrouwen, gelijkwaardigheid en inclusie. HRM Helden is een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in HRM.Bekijk deze website

Dreambus.frl

U kunt bij Dreambus.frl terecht voor de huur van campers voor een dag, midweek, week of langer. De campers zijn voorzien van complete kampeerinventaris en zijn uitermate geschikt voor een roadtrip of vakantie. 


 

Bekijk deze website

Drogisterij Helfrich

Drogisterij Helfrich is een moderne drogisterij/parfumerie. Het is een gecertificeerde drogisterij met gediplomeerd personeel. Binnen Drogisterij Helfrich zijn verschillende therapeuren en schoonheidsspecialisten werkzaam.


Bekijk deze website 

Alting Rietdekkers

Alting Rietdekkers staat voor vakmanschap, ervaring én betrokkenheid. Het project eindigt bij ons niet met een nieuw dak, de nazorg hierin is minstens zo belangrijk. Denk hierbij aan onderhoud en herstelwerkzaamheden. Rietdekken, algen- en mosbestrijding, schoonmaken en opnieuw insteken.

Bekijk deze website 

Kluswijs Surhuisterveen

Negen speciaalzaken onder een dak? Bij Kluswijs Surhuisterveen is dat de gewoonste zaak van de wereld. De Feanster onderneming noemt zichzelf niet voor niets het grootste Doe Het Zelf-Warenhuis van Surhuisterveen en de wijde omgeving.


Bekijk deze website 

HeartConnection Nederland

HeartConnection biedt je een nieuwe levensfilosofie aan. Een andere manier van kijken naar het leven: 180 graden anders dan wat je tot nu toe gewend bent.
Bekijk deze website 

Wijnhuis Machiel

Wijnhuis Machiel is een winkel en webshop met een zeer breed assortiment met wijnen uit de hele wereld in alle prijsklassen. Een deel van ons assortiment importeren wij zelf. Naast verkoop van wijnen organiseren wij ook proeverijen.


Bekijk deze website

Wielrennen Surhuisterveen

Stichting Wielercomité Surhuisterveen organiseert al meer dan 35 jaar de Profronde van Surhuisterveen. Daarnaast organiseert men vele andere activiteiten zoals de Pieter Weening Classic, een toertocht door de regio Noordoost Friesland en/of het Groninger Westerkwartier.

Bekijk deze website 

 

Houtindustrie Buitenpost

Houtindustrie Buitenpost voor het maken van deuren, ramen en kozijnen. Houtindustie Buitenpost is de specialist in Accoya hout. Door de bewerking van het acetylatieproces is Accoya zeer duurzaam voor het milleu. Wij zijn er zowel voor particulier als voor de aannemer en ZZP’er.


Bekijk deze website 

Interfaca

Interfaca staat voor het creëren van een nieuwe leef- en werkomgeving door houten gevelbekleding. InterFaca is dan ook dé specialist in duurzame houten gevelbekleding en alle producten dragen het FSC en PEFC keurmerk.
Bekijk deze website 

Zwartwoud

Zwartwoud is specialist in zakelijke inrichting voor het bedrijfsleven, overheid, onderwijs- en zorginstellingen. Dit doen we vanuit Groningen, al meer dan 90 jaar. Vanuit deze ervaring zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot een multidisciplinaire partner in het ontwerpen en ontwikkelen van zakelijke interieurs.

Bekijk deze website