Bekijk onze opdrachtgevers!

Bekijk onze opdrachtgevers!

Portfolio 

 

Vele ondernemers en organisaties hebben al gebruik gemaakt van het bewezen model van Heibel.

Met de ontwikkeling van websites voor verschillende branches beschikken wij over de expertise die jij nodig hebt. Bekijk hieronder een aantal van onze opdrachtgevers en projecten.

Hecht je meer waarde aan een persoonlijke ervaring? Wij stellen je graag aan onze opdrachtgever(s) voor!

LMB Oldenburger

LMB Oldenburger is een landbouwmechanisatie bedrijf wat van oudsher gevestigd is in het hart van Lutjegast. Met een historie van 100 jaar uitgegroeid tot een allround mechanisatiebedrijf met ruime ervaring in verkoop, onderhoud en reparaties van tractoren, landbouwmachines en shovels.

Bekijk deze website

Karins Schoonheidssalon

Karins schoonheidssalon is een sfeervolle, knusse en professionele salon gelegen in het centrum van Kollum. De salon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit voor een betaalbare prijs en een vakkundig & onderbouwd advies.Bekijk deze website

Folkert van der Heide

Ik hou van bouwen, creëren en dingen anders doen, maar wel met logisch nadenken. Ondernemen is risico durven nemen; stelling nemen is je onderscheiden van de grijze massa. Dat is positioneren. Een business bouwen en een (sterk) merk maken is het mooiste wat er is. En dat is wat ik doe.

Bekijk deze website

Sencer Business Value

Sencer is een onafhankelijk en zelfstandig waarderingsbureau. Sencer is niet gelieerd aan een accountantskantoor of adviesorganisatie. Sencer is Catalaans voor integer, de basis voor het fungeren als Register Valuator.Bekijk deze website

Social Number Nine

Social Number Nine is een social media marketing agency en gevestigd in Beetsterzwaag. Zij helpen bedrijven om te groeien door social media op een structurele en professionele manier in te zetten. Niet alleen door berichten of advertenties te plaatsen, maar ook door mee te denken over je strategie.

Bekijk deze website

Tandheelkundig Centrum Vitalis

Tandheelkundig Centrum Vitalis, de praktijk biedt hoogwaardige tandheelkundige zorg op een voor de cliënt optimale wijze, uitgevoerd door een professioneel, gemotiveerd team. Ze doen alles voor een mooi, natuurlijk gebit.


Bekijk deze website

Krachtig in werk

Door coaching krijg je een frisse blik op jezelf, weet je je krachten weer te vinden en in te zetten! In Anke haar coaching gaat het om jou en je plek binnen de organisatie. Ze helpt je graag om te investeren in een belangrijk deel van je leven, namelijk jezelf! 

 

Bekijk deze website 

Hof van Arcadia

Hof van Arcadia is een zorgkwekerij op de Fries/Groningse grens, vlakbij Opende. Omringd door het natuurgebied "Westerkwartier". Deze prachtige werklocatie, gelegen naast het heideveld 'Jilt Dijksheide', is een plek waarin het heerlijk werken is en waarbij het hovenierswerk centraal staat.


Bekijk deze website 

It Foarhus

Midden in het hart van Fryslân (Friesland) ligt het plaatsje Earnewâld (Eernewoude), waarin 'It Foarhûs' (Fries voor 'Het Voorhuis') van een authentieke stelpboerderij een vakantiehuisje/appartement  is gesitueerd. Dit vakantiehuisje is ideaal voor een welverdiende en rustgevende vakantie in Friesland.

Bekijk deze website 

Stadscafé Artisante

Op een schitterende plek in het centrum van Dokkum vindt u Stadscafé Artisante, gevestigd in een eeuwenoud hoekpand met uitzicht over de grachten en De Zijl met haar historische panden en met een knus terras aan het water. Vanuit de ambachtelijke en verrassende keuken komen verschillende heerlijke gerechten, zoetigheden en borrelhappen, tijdens zowel lunch als diner.

 Bekijk deze website 

Kaios.ai

Kaios.ai biedt kunstmatige intelligentie oplossingen voor onderhoud aan en rondom de wegen. Met AI-oplossingen zorgen ze ervoor dat asset management makkelijker, sneller en beter kan. Deze oplossingen zijn snel verkrijgbaar, worden aangepast aan uw bedrijf en u kun ze integreren in uw werkprocessen. 


Bekijk deze website 

Alrako

Alrako is met jarenlange ervaring, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en nuchtere aanpak de aangewezen partij voor een ieder die van a tot z ontzorgd wil worden bij het leveren en monteren van aluminium of kunststof ramen, deuren, schuifpuien en gevels, voor zowel nieuwbouw als renovatie.Bekijk deze website 

Vlinc

Vlinc is een bedrijf met echte online aanpakkers. Van e-commerce tot het werven van nieuwe medewerkers en alles er tussen in. Zij stropen hun mouwen op en kijken naar wat jou de beste ROI oplevert. Ze gaan aan de slag met jouw search, social of e-mailmarketing campagne en verhogen jouw online zichtbaarheid, verkeer en conversies.
 

Bekijk deze website 

Autotechniek Alfred Meijer

Autotechniek Alfred Meijer is het adres voor uw auto-onderhoud in Surhuisterveen en omstreken. Ze zijn een garage waar kwaliteit, service én prijs nog steeds voorop staan en waar u terecht kunt voor de meest uiteenlopende vragen en/of reparaties. 

 

 

Bekijk deze website 

De Horeca Diva

Met een schat aan ervaring, jaren bagage en een warm kloppend hart voor het vak adviseert en begeleid De Horeca Diva horeca-ondernemingen die van hun werk een feestje willen maken. Die alles eruit willen halen wat er in zit. En kiezen voor plezierig groeien door te investeren in bloeien. De Horeca Diva doet dat met coachingstrajecten die prikkelen en uitdagen.  

 Bekijk deze website

The Gym Harkema

Heb je zin om te sporten in een gezellige en laagdrempelige sportschool waar je geen nummer bent? Bij The Gym Harkema kan iedereen terecht ongeacht welk doel je voor ogen hebt. Ook voor een lekkere workout ben je bij The Gym Harkema op de juiste plek. Daar kun je namelijk gebruik maken van Top Fitness apparatuur, Spartans Workout, Bootcamp, Kickboksen, Kickboks Workout 2.0, MMA en Spinning.

Bekijk deze website

Bonkers|United

Bonkers is een Amsterdams filmproductiebedrijf. Bonkers ondersteunt, ontwikkelt, beheert en ontrafelt talent. Met hun creativiteit maken ze elke film uniek! Zij maken films en commercials in opdracht voor bijvoorbeeld Tele2, Centraal Beheer, Playstation en Monuta. 

 Bekijk deze website

Prodak

Prodak is een bedrijf gespecialiseerd in het discreet, veilig en vakkundig vernietigen van uw vertrouwelijke documenten en data. Bij Prodak is archiefvernietiging duidelijk géén bandwerk, maar handwerk. Prodak werkt samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en dat maakt ze net een beetje anders. Prodak heeft een oog voor marktkansen, maar bovenal een hart voor mensen. 

Bekijk deze website

Dreambus.frl

U kunt bij Dreambus.frl terecht voor de huur van campers voor een dag, midweek, week of langer. De campers zijn voorzien van complete kampeerinventaris en zijn uitermate geschikt voor een roadtrip of vakantie. 

 

Bekijk deze website

HRM Helden

Mensen bepalen het succes van jouw organisatie. Het verbinden van mensen met de strategie van de organisatie is ons vak. Onze advisering is gebaseerd op vertrouwen, gelijkwaardigheid en inclusie. HRM Helden is een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in HRM.

 Bekijk deze website

JuistJust!

Juistjust is een advocaat te Drachten en houd zich met name bezig met bouw- en vastgoedrecht en agrarisch recht. Ook is hij afgestudeerd voor zaken omtrent handels- of domeinnamen. Juistjust zet zich in om samen mét u het beste resultaat te bereiken.


Bekijk deze website

Het Regiobureau

Het Regiobureau verzorgt regiomarketing van straat tot streek. Het regiobureau doet aan positionering, maken campagnes, zorgen voor een online platform en beschikken over ervaren projectmanagers. Het regiobureau is opgericht door Sterc en Open. Sterc Online Agency bedenkt en bouwt online producten & Open is een communicatiebureau dat gelooft in openheid en transparantie. 

Bekijk deze website

Vinturas

Vinturas uit Leek maakt vanaf dit najaar een einde aan de fraude en papieren rompslomp bij het internationale transport van auto's. Dit doen ze via een digitaal platform. Zo krijgen fabrikanten en handelaren de mogelijkheid om hun voertuigen tijdens het transport te volgen, vergelijkbaar met de manier waarop dat met ‘track and trace’ bij postpakketjes mogelijk is.

 

Bekijk deze website

 

 

Helfrich Compressiezorg

Helfrich Compressiezorg bestaat uit een team van enthousiaste bandagisten en compressiespecialisten die als doel hebben om u te voorzien van de beste compressiezorg. Met de zorg die zij leveren vinden zij het belangrijk om een goed evenwicht te vinden tussen de therapeutische effectiviteit van de compressiehulpmiddelen en datgene wat mensen kunnen en willen in hun dagelijkse levensomstandigheden.

Bekijk deze website 

whatsapp Ma-vrij
08:00-17:00