MODX KOPPELINGEN 

Het MODX CMS is erg flexibel en makkelijk te koppelen met verschillende systemen en softwares. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de systemen die wij met MODX hebben gekoppeld. 

MODX & MAILCHIMP

EENVOUDIG AAN DE SLAG MET JE EMAILMARKETING STRATEGIE

Mailchimp is het alles-in-één marketing platform voor het creëren van nieuwsbrieven, social posts, advertenties en landingspagina's. Ga aan de slag met online marketing, terwijl je eenvoudig je digitale platform beheert met het MODX CMS.

MODX & HUBSPOT

DE PERFECTE COMBINATIE

Het MODX Content Management Systeem geeft jou alle vrijheid om een digitaal platform te creëren, terwijl next level marketing en sales platform HubSpot je alle tools biedt die nodig zijn om dit platform perfect af te stemmen op jouw doelgroep.

MODX & TOMMY BOOKING SUPPORT

ONLINE RESERVERINGSYSTEEM VOOR DE RECREATIEBRANCHE

Tommy Booking Support wordt door 700+ recreatiebedrijven in Nederland en Europa gebruikt.  Dat betekent dat Tommy het meest gebruikte online reserveringssysteem is. En hoe gaaf, het is ontzettend makkelijk te koppelen met MODX.

MODX & BUCKAROO

BUCKAROO BIEDT OPLOSSINGEN VOOR ELKE STAP IN HET BETAALPROCES

Buckaroo is een strategisch betaalpartner voor partijen in de e-commerce, retail, fashion en meer. Ze zorgen ervoor dat elke consument snel, gemakkelijk en veilig kan betalen. Koppel Buckaroo met MODX en breng je e-commerce naar een hoger niveau. 

MODX & MOLLIE

KOPPEL MOLLIE AAN JE MODX WEBSHOP EN ONTVANG VANDAAG NOG ONLINE BETALINGEN.

Met Mollie kun je de klant laten kiezen uit alle lokale en internationale betaalmethodes zoals bijvoorbeeld iDeal, Paypal, Mastercard, Visa, Apple Pay en Klarna. 

MODX & MICROCASH

EEN SOFTWARE MET ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN

Microcash is een totaaloplossing voor de automatisering van je magazijn en kassa. Naast dat deze software ontzettend snel en gebruiksvriendelijk is is het ook erg eenvoudig te koppelen met jouw webshop in MODX. 

MODX & E-GOLF4U

TOTAALOPLOSSING VOOR UW GOLFBAAN

Egolf4u biedt alle functionaliteiten aan voor Golfclubs met betrekking tot het ledenbeheer, handicapbeheer en wedstrijdbeheer. Doormiddel van een API Kunnen wij de diensten van Egolf4U gemakkelijk koppelen met MODX. 

MODX & ZENDESK

ZORGT VOOR TEVREDEN KLANTEN

Zendesk is het ticketsysteem voor support, sales en klantenbetrokkenheid en werkt voor iedereen. Het is eenvoudig te implementeren,  te koppelen met MODX, gemakkelijk in gebruik en op maat gemaakt. 

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

De kolk 8, 9231 CW Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank