VEELGESTELDE VRAGEN 

Hieronder vindt je een overzicht van de veelgestelde vragen. Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, stuur dan een mail naar service@heibel.nl en wij helpen je graag verder. 

 

 

Producten

Je hebt al een Heibel website vanaf €799,-, de Premium website daarentegen kost rond de €1.799,-. Benieuwd over welke functionaliteiten deze website beschikt? Je leest het op onze productpagina.

Jazeker! Met een Heibel-website ben je 24/7 baas over je eigen content. Waar je ook bent en wanneer je maar wilt is het mogelijk om heel veel zaken zelf aan te passen.

Het aanpassen van je website doe je met behulp van het MODX Content Management Systeem (CMS). Voorbeelden van dergelijke aanpassingen zijn:

  • Teksten vullen en aanpassen
  • Foto’s en video’s beheren
  • Onbeperkt aantal pagina’s aanmaken

Content Management Systeem

Een CMS, of Content Management Systeem is een tool waarmee je de inhoud van al je digitale communicatiemiddelen kunt beheren. Wij maken gebruik van het krachtige en gebruiksvriendelijke MODX.

Met deze tool kun je heel erg veel zaken op je website zelf beheren, aanpassen en toevoegen.

Geen paniek! Je kunt een mail sturen naar service@heibel.nl en wij sturen de handleiding digitaal naar je toe of je kunt zelf één downloaden op onze kennispagina

PAGINA AANMAKEN

Om een pagina aan te maken klik je met de rechtermuisknop op een mapje waarin de nieuwe pagina wilt aanmaken. Selecteer vervolgens ‘Maak/create’ -> ‘Nieuw document/New document’.

PAGINAVOLGORDE AANPASSEN

Staat de pagina niet (meer) op de juiste plek? Klik dan eenmaal met je linkermuisknop de betreffende pagina en sleep deze naar de juiste locatie. Het is ook mogelijk om een hele map ineens naar een andere locatie te slepen.

Onthoudt wel dat je een 301-redirect moet instellen wanneer je een pagina of map verplaatst, dit omdat de URL structuur wordt aangepast. Zonder het aanmaken van een 301-redirect bestaat de URL niet meer, en kan de bezoeker terechtkomen op een foutmelding (404-pagina).

PAGINA VERWIJDEREN

Klik met je rechtermuisknop op de pagina die je wilt verwijderen. Selecteer ‘Verwijderen’ en bevestig. De pagina wordt nu rood gemarkeerd. Door op de prullenbak te klikken verwijder je de pagina definitief.

VERWIJDEREN ONGEDAAN MAKEN 

Als een pagina nog niet definitief is verwijderd kun je deze nog terugzetten. Klik met je rechtermuisknop op de betreffende verwijderde pagina en klik op ‘Document verwijderen ongedaan maken’.

Het kan voorkomen dat je gaandeweg een aantal bedrijfs-zaken wilt gaan aanpassen. Bijvoorbeeld je bezoekadres, telefoonnummer of e-mailadres.

Via het MODX3 CMS kun je dit eenvoudig zelf doen.

In de blauwe menubalk (die altijd én op iedere pagina zichtbaar is ga je naar het menu item ‘Componenten’. Klik vervolgens op ‘Configuratie’ en verschijnt de pagina die je hiernaast ziet.

Op deze pagina en alle volgende tabjes kun je de relevante onderdelen van je website aanpassen.
Zo is het mogelijk om ervoor te kiezen of je telefoonnummer wordt getoond, maar kun je ook bestaande social media accounts toevoegen of juist weghalen.

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

De Kolk 8, 9231 CW Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank