EEN PROFESSIONELE WEBSITE IN 6 STAPPEN

Het realiseren van een nieuwe website kan soms een hele opgave zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat het ook simpel kan. Ook na de livegang. Hoe we dat doen? Met dit stappenplan dat wij hanteren ben jij binnen no-time de trotse eigenaar van een professionele website:

Kick-off

STAP 1: KICK-OFF

Elke nieuwe website starten we met een kick-off, waarmee we ervoor zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Wat is jouw boodschap, welke onderwerpen moeten sowieso terugkomen en wat worden de belangrijkste pagina’s van je nieuwe website? We bespreken wat je wensen zijn én bepalen de planning. Zo maken we een vliegende start met jouw professionele website.

Website ontwerpen

STAP 2: HET ONTWERP VAN JE WEBSITE

Nu in grote lijnen duidelijk is aan welke eisen jouw website moet voldoen, begint je professionele website vorm te krijgen. We gaan aan de slag met alle input uit de kick-off en vertalen die naar een eerste ontwerp dat uitgaat van jouw wensen en naadloos aansluit op de huisstijl van je bedrijf. 

Definitief ontwerp

STAP 3: DEFINITIEF ONTWERP

Nadat de conceptversie van het ontwerp met je is gedeeld, is er ruimte voor feedback. In deze stap gaat het nog niet om de inhoud, maar om het algehele plaatje. De look and feel van je website. Aan de hand van jouw feedback wordt het ontwerp vervolgens gefinaliseerd en gaan we als een speer door naar de volgende stap.

website bouwen

STAP 4: PROFESSIONELE WEBSITE BOUWEN

Klaar voor het echte werk! Met het definitieve ontwerp onder de arm, is het nu tijd om jouw complete website te bouwen. We gaan aan de slag met de achterliggende pagina’s en zorgen ervoor dat jouw website ook op technisch gebied piekfijn in orde is. Als kers op de taart vullen we de pagina’s zoals we tijdens de kick-off hebben bepaald. 

cms training

STAP 5: CMS-TRAINING

Het krachtige MODX CMS is onze basis voor het bouwen van al onze online producten, waaronder dus ook jouw website. Binnen dit CMS kun je razendsnel en heel eenvoudig je website beheren, maar we helpen je natuurlijk wel even op gang. Tijdens de CMS-training komen alle zaken omtrent jouw website aan bod. Uiteraard krijg je van ons een uitgebreide handleiding mee, zodat je te allen tijde een naslagwerk hebt.

Na deze training ben jij heer en meester in het MODX CMS en kun je zelf aan de slag met het vullen én bijhouden van jouw gloednieuwe professionele website.

livegang

STAP 6: LIVEGANG

De eindstreep is in zicht! Zodra de website is gevuld, plannen we een datum voor de livegang van jouw nieuwe website. Natuurlijk begrijpen we dat je tegen zaken aan kunt lopen. Ons team staat daarom altijd voor je klaar.

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank