ONZE WERKWIJZE

Het realiseren van een nieuwe website kan soms een hele opgave zijn. We zijn er van overtuigd dat het ook simpel kan. Ook na livegang. Hoe we dat doen? We hanteren hiervoor de volgende stappen:

STAP 1: KICK-OFF

We beginnen altijd met een kick-off. Hierin gaan we op zoek naar de belangrijkste onderwerpen en pagina's. Bespreken we wat je mooi vindt én bepalen we de planning.

STAP 2: ONTWERP WEBSITE

Na de kick-off starten we met het ontwerp van jouw nieuwe homepage binnen een theme. Hierin wordt de informatie meegenomen die tijdens de kick-off is vastgesteld en proberen we dit zo goed mogelijk te laten aansluiten op jouw wensen & eisen.

STAP 3: DEFINITIEF ONTWERP

Nadat de eerste versie van het ontwerp met jouw is gedeeld is er ruimte voor feedback. In deze stap gaat het nog niet om de inhoud, maar om het algehele beeld qua "look and feel".

Zijn we het eens geworden? Dan gaan we door naar stap 4.

STAP 4: WEBSITE BOUWEN

Nu het ontwerp definitief is gaan we aan de slag met de achterliggende dia's, en zorgen we ervoor dat alles doet wat het hoort te doen. Als kers op de taart vullen we de dia’s zoals we dit tijdens de kick-off hebben bepaald.

STAP 5: CMS TRAINING

Tijdens de CMS training komen alle zaken omtrent jouw website aan bod. Uiteraard wordt het geheel onderbouwd met een uitgebreide papieren handleiding (of digitale handleiding - mocht je hier de voorkeur aan geven) zodat je ten alle tijde een naslagwerk hebt.

Na de CMS training ben jij heer en meester in het MODX CMS en kun je zelf aan de slag met het vullen én bijhouden van je content.

STAP 6: LIVEGANG

Zodra de website is gevuld, plannen we een datum voor de livegang van jouw nieuwe website! Uiteraard zijn we altijd beschikbaar mocht je er niet helemaal uitkomen

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

De kolk 8, 9231 CW Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank