VIA 2020

Met trots kondigen wij aan dat Heibel en Sterc een VIA-subsidie hebben gekregen van Samenwerkingsverband Noord-Nederland. De subsidie wordt gefinancierd door de Europese Unie, Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Heibel BV (www.heibel.nl) en  Sterc BV (www.sterc.com) zijn onderdeel van de Sterc Beheer groep. Beide bedrijven zijn actief in digitale marketing en technologie en daarbij gespecialiseerd in het gebruik van het open source content management systeem (CMS) MODX. Sterc BV is tevens founding partner van MODX en een begrip in de internationale MODX community.

MODX3S premium

Om de eigen (markt-)positie als aanbieder van (open source) MODX diensten te 'verstercen' willen Heibel en Sterc een soort 'premium' versie van MODX gaan (laten) ontwikkelen, met enkele nieuwe en onderscheidende functionaliteiten ("enterprise features") - alsmede ondersteunende tools om deze te kunnen laten functioneren.
 

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

De Kolk 8, 9231 CW Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank