VIA2021Plus.

PWA Tool

Sterc en Heibel ontvangen subsidie voor de volgende activiteit:

Projectomschrijving

Sterc BV (www.sterc.nl) en Heibel BV (www.heibel.nl) zijn onderdeel van FNDMNT BV, voorheen Sterc Beheer BV. Beide digital agencies zijn gespecialiseerd in het gebruik van het internationale open source content management systeem (CMS) MODX. Sterc BV is founding partner van MODX en CTO Gauke Pieter Sietzema vervult de functie van chairman van de MODX advisory board.

Vanuit de markt krijgen aanvragers in toenemende mate vragen om progressive web apps (PWA’s) te ontwikkelen; websites gebouwd met webtechnologie die zich gedragen als een app.

Bij iedere nieuwe PWA die aanvrager ontwikkelt, wordt alles grotendeels opnieuw ontwikkeld. Dit druist in tegen aanvragers’ Do-Not-Repeat-Yourself principes en daarom ziet men kansen om een basis PWA-tool voor MODX te ontwikkelen, waarbij de PWA enkel nog eigen styling, maatwerk modules en content moet krijgen.

Doel van het project is derhalve om een oplossing te ontwikkelen waarmee binnen MODX PWA’s sneller, efficiënter en goedkoper gebouwd/ontwikkeld kunnen worden. Het gewenste projectresultaat van deze VIA2021plus aanvraag is de ontwikkeling van een (zoveel mogelijk gestandaardiseerde) tool waarmee sneller, efficiënter en goedkoper progressive web-apps ontwikkeld/gebouwd kunnen worden.

Deze PWA-tool wil aanvrager zowel zelf gaan toepassen, maar ook verkopen aan andere gebruikers/verkopers van MODX.

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank