LET OP, OP DIT MOMENT IS HET SUBSIDIEPLAFOND BEREIKT. HOUD DEZE PAGINA IN DE GATEN VOOR WANNEER ER MEER BUDGET BESCHIKBAAR IS OF MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF. 

DIGITALISERING?

TOT WEL 50% TERUG OP JE OFFERTE

Is jouw huidige website toe aan vernieuwing, wil je een webshop aanschaffen of heeft jouw bedrijf überhaupt nog geen website? Je leest hieronder waarom het juist nu dé perfecte timing is om door te pakken!

Subsidie op digitaliseren

Subsidie op digitaliseren

Om te groeien met je bedrijf, is het belangrijk om efficiënt te werken. Digitaliseren is een vorm die je daarbij kan helpen. De nieuwe Mijn Digitale Zaak subsidie helpt MKB-ers op het gebied van digitaliseren. Kies je voor deze digitalisatieslag, dan ontvang je tot wel 50% terug op je offerte (tot maximaal  €2500,-). Een super fijne actie, waar je als onderneming graag gebruik van wilt maken.

In samenwerking met een externe en onafhankelijke subsidieadviseur kan Heibel een geheel vrijblijvende scan voor je uitvoeren.

Ben je net zo enthousiast geworden over de subsidieregeling als ons? Vul dan het onderstaande aanvraagformulier in en wij checken of je in aanmerking komt voor de subsidieaanvraag.

De subsidievoorwaarden zijn:

  • Je mag niet eerder subsidie hebben ontvangen vanuit Mijn Digitale Zaak 
  • Jouw bedrijf is niet groter dan 50 FTE en de omzet was niet meer dan 10 miljoen euro in het afgelopen boekjaar.
  • De geoffreerde werkzaamheden zijn nog niet begonnen voorafgaand aan jouw subsidieaanvraag.
  • De subsidie is 50% van de investering met een maximum van €2.500 euro.

Let op: Je kunt de subsidie aanvragen tot vrijdag 14 juli 2023, 17:00 uur. Wacht niet te lang, want er is maar een beperkt budget beschikbaar. Wie het eerst komt...

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank