SUBSIDIEREGELING VOOR DE GEMEENTE GRONINGEN

Ben jij ondernemer in de gemeente Groningen en wil je jouw onderneming (meer) digitaal maken? Is jouw huidige website bijvoorbeeld toe aan vernieuwing, wil je een webshop aanschaffen of heeft jouw bedrijf überhaupt nog geen website? Dan hebben wij goed nieuws! De gemeente subsidieert deze digitalisering nog tot 15 december 2023, met een minimumbedrag van € 1.000,- en een maximaal bedrag van € 2.500,- . Dit is tot wel 50% van de totale projectkosten.

Subsidie voor de gemeente Groningen

Subsidie voor de gemeente Groningen

De Groningse subsidie is bedoeld om mkb-ondernemers te ondersteunen bij het digitaliseren van hun bedrijf. Je kunt een subsidie aanvragen voor de aanschaf van nieuwe producten, processen en diensten bij een externe leverancier. Ook kun je de subsidie inzetten om bestaande producten, diensten of processen te verbeteren door het toepassen van digitalisering. Denk hierbij aan het opzetten of verbeteren van een website/webshop. 

Je kunt tot wel 50 procent van de kosten voor digitalisering vergoed krijgen, tot een maximum van €2.500,-. Dit is een super fijne actie, waar je als onderneming graag gebruik van wilt maken.

Ben je net zo enthousiast geworden over de subsidieregeling als wij? Vul dan het onderstaande aanvraagformulier in en wij controleren of je in aanmerking komt voor de subsidieaanvraag.

De subsidievoorwaarden zijn:

  • Jouw organisatie moet ingeschreven staan in de kamer van koophandel.
  • Je hebt op het moment van aanvragen ten minste 1 bestaande fysieke vestiging in de gemeente Groningen, waaruit activiteiten worden uitgevoerd
  • Je kunt slechts eenmaal subsidie ontvangen
  • De activiteit waarvoor subsidie wordt aangevraagd moet bijdragen aan behoud of vergroten van omzet of winst, verbetering van het digitale bereik of verbetering van de digitale weerbaarheid
  • Je begint met de activiteit binnen maximaal 3 maanden nadat je de subsidie hebt ontvangen.
  • Je voert de activiteit uit zoals die in uw aanvraag omschreven staat.
  • Je beëindigt de activiteit binnen maximaal 12 maanden nadat je de subsidie hebt ontvangen.. 

Let op: Je kunt de subsidie aanvragen tot 15 december 2023. Wacht niet te lang.

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank