Het Belgische webbureau Sitsol en Heibel bundelen hun krachten

Anzegem (B), 2021 - Het West-Vlaamse webbureau Sitsol heeft de krachten gebundeld met het in Noord-Nederland gevestigde Heibel. Gezamenlijk worden er bijna 400 Belgische en Nederlandse klanten bediend met websites, webshops en andere online producten. Heibel maakt net als Sterc en Vlinc onderdeel uit van FNDMNT, een groep specialisten op het gebied van digitale marketing en producten.

GEPASSIONEERDE MODX ONTWIKKELAAR

Net als Sitsol werkt Heibel al sinds jaar en dag met het MODX CMS, het kloppend hart van elk webproject. Dit zeer geavanceerde open source platform is dan ook de aanleiding van de samenwerking. “Binnen de internationale MODX community heb ik jaren geleden al kennis gemaakt met de gepassioneerde vakmensen van Heibel en Sterc”, aldus zaakvoerder Frederik Houwen. “Erg fijn dat Sitsol nu vast onderdeel van dit internationale team mag zijn en ik zo onze klanten voortaan nog beter kan bedienen.”

GROEIAMBITIES REALISEREN IN 2022

Heibel is in 2013 opgericht en verwacht in 2022 door te groeien naar circa 15 medewerkers. Door een slim platform, waarbij technische en design skills samenvloeien, staat een project binnen de kortste keren online. Heibel biedt digitale producten als websites, webshops, intranetsites en narrowcasting welke eenvoudig te beheren zijn met het MODX CMS. In tegenstelling tot puur online opererende partijen, benadert Heibel zijn klanten graag persoonlijk, benadrukt mede-eigenaar Henk Everts: “Niet alleen contact via e-mail of een nummer in een ticketsysteem, maar juist veel liever bellen of de zaken afstemmen onder het genot van een kop koffie”.

Meer informatie over dit bericht:

Henk Everts
henk@heibel.nl
+31 6 23 44 45 84

Heibel België is online te vinden op www.heibel.be alwaar ook een offline afspraak ingepland kan worden.

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank