NIEUWE WEBSITE VOOR BEDRIJVEN IN DE BOUW

Je website is de fundering voor de online vindbaarheid van jouw bedrijf. Het is dus van belang dat de website jouw werkzaamheden goed weergeeft. Een goede presentatie is belangrijk om anderen te laten zien wat jouw bedrijf kan en en wat je doet.

Ben je als bouwbedrijf, schilder, rietdekker, stukadoor, timmerman of andere vakman op zoek naar een nieuwe website? Wij helpen je graag.

HEIBEL WEBSITE

Kies je voor een Heibel website, dan kies je voor snelheid, vindbaarheid en alles volledig in eigen beheer. Onze websites zijn voor Google geoptimaliseerd en Social Media kan geïmplementeerd worden.

Je nieuwe website wordt uiteraard voorzien van je eigen huisstijl. Pagina's kun je zelf opbouwen met de beschikbare blokken waardoor je je website een unieke uitstraling geeft. Natuurlijk begrijpen we dat je tegen zaken aan kunt lopen, of hulp nodig hebt om je website te vullen. Ons team staat altijd voor je klaar! Ook nadat je nieuwe website is opgeleverd.  

Je hebt al een Heibel website vanaf € 799,-

BOUWEN MET PREFAB BLOKKEN VOOR BOUWBEDRIJVEN

DIRECT STARTEN

Bij aanvang van de bouw gaan we eerst om tafel. Wat vind jij belangrijk en wat moet terugkomen op je nieuwe website? Wat moeten wij doen en wat kun je zelf? Zodra we de uitgangspunten duidelijk hebben, gaat de schop in de grond en starten we met je nieuwe website!

PRESENTATIE

PRESENTATIE

Dat de uitstraling van je website belangrijk is hoeven we jou als vakman niet te vertellen. Bij Heibel hebben we veel ervaring die van pas komt, zodat we voor jou de juiste website bouwen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een eenvoudige website waar je je contactgegevens toont, of wil je ook al je diensten en projecten tonen? Het kan allemaal.

Een bijkomend voordeel is dat jouw website ook is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Tegenwoordig gaat meer dan 50% van alle website bezoeken via de telefoon, het is dus belangrijk om dat goed in te regelen. 

TECHNIEK

TECHNIEK

De techniek achter deze website is modern, veilig, snel en klaar voor de toekomst. Alle input wordt aan de achterkant van de website zorgvuldig gecontroleerd op inhoud en functionaliteit, waardoor jouw website veilig is én blijft.

En heb je in de toekomst wel een vraag, of wil je een kleine aanpassing door laten voeren? Dan kost dat jou € 0,-. We werken namelijk niet op basis van uurtje-factuurtje. 

HET MODX CMS, JE DIGITALE GEREEDSCHAPSKIST

HET MODX CMS, JE DIGITALE GEREEDSCHAPSKIST

Met behulp van het MODX CMS kun je zelf gemakkelijk veel aanpassingen doen aan je website.
Voorbeelden van dergelijke aanpassingen zijn:

  • Teksten vullen en aanpassen
  • Foto’s en video’s beheren
  • Algemene bedrijfsgegevens beheren
  • Zelf aanmaken en beheren van gebruikers
  • Onbeperkt aantal pagina’s aanmaken
  • Kom je er niet uit? Wij helpen graag!
VINDBAAR VOOR KLANTEN

VINDBAAR VOOR KLANTEN

Meer dan 90% van al het zoekverkeer verloopt via de zoekmachines van Google. Daarom is het belangrijk dat dit onderdeel goed is ingericht. Naast de geoptimaliseerde techniek bevat het CMS veel zaken die je hier verder bij kunnen helpen, bijvoorbeeld het invoeren van SEO titels, een META omschrijving en een voorbeeld van je resultaat in Google.

Ik wil een voorstel!

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN? 

Hebben we je weten te overtuigen, of wil je toch nog wat meer informatie? We helpen je graag op weg. Via de online kalender kun je direct een call of afspraak inplannen met ons wanneer het voor jou goed uitkomt.

Liever telefonisch contact? Je vind onze contactgegevens onderaan deze pagina of hier

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank