ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE EBOOK

Met dit ebook van Heibel ontvang je tips hoe jij jouw zoekwoorden en website kunt verbeteren.

We behandelen onder andere:

  • Google Trends
  • Specifieke zoekwoorden
  • Google zoekopdrachten
  • Gerelateerde zoekwoorden
  • Google Ads
  • Google Search Console
  • Super handige SEO checklist

PREVIEW

We geven je uiteraard graag een preview van wat je kunt verwachten van het e-book. Daarna kun je zelf beslissen of je de rest wilt lezen. Het downloaden van het ebook is eenvoudig en de downloadlink kun je via onderstaande knop opvragen. Je ontvang het ebook daarna direct. 

TIP 2: GERELATEERDE ZOEKWOORDEN ACHTERHALEN

Meestal kijken we in Google alleen maar naar de eerste zoekresultaten, maar kijk ook eens helemaal onderaan de pagina. Hier staan namelijk de gerelateerde zoekopdrachten.

Deze gerelateerde zoekwoorden zijn suggesties die Google aangeeft om je zoekopdracht te verfijnen. Deze zoekopdrachten kun je vervolgens weer gebruiken voor het selecteren van de juiste zoekwoorden.

Daarnaast is het ook ontzettend handig dat je kunt doorklikken. Je klikt op een van de gerelateerde zoekopdrachten en je gaat naar een nieuwe pagina met zoekresultaten en ook daaronder staat weer een nieuwe lijst met zoekwoorden. Hier kun je dus ook hele goede (Long Tail) zoekwoorden vandaan halen.

Download dit e-book

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank