DE VOORDELEN VAN HET MODX CMS

Het MODX Content Management Systeem (CMS) is onze basis voor het bouwen van websites, webshops, intranet en andere digitale producten. Dit CMS is wat onbekender dan CMS'en als WordPress, Joomla en Drupal, maar daar doet de online performance zeker niet aan onder. Ontdek hier waarom MODX na al die jaren nog steeds ons favoriete CMS is!

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ:

OPEN SOURCE & MODX COMMUNITY

MODX is een open source Content Management Systeem (CMS). Met open source wordt bedoeld dat de broncode vrij toegankelijk is, waardoor je niet afhankelijk bent van één bureau voor het bijwerken van je digitale platform. Het MODX CMS jou de mogelijkheid om al je content eenvoudig te beheren.

Daarnaast is er een grote MODX community van ontwikkelaars die in het CMS bouwen, testen en het systeem onderhouden. Zo blijft het systeem altijd slim, snel en veilig! 

MULTICHANNEL & MEERTALIGHEID

Multichannel is hetgeen wat MODX uniek maakt en onderscheidt van andere CMS'en als WordPress, Joomla en Drupal. Multichannel staat voor ‘meerdere kanalen’, je kunt dus meerdere kanalen tegelijkertijd binnen dit CMS beheren. Zo heb jij dus je website, webshop, intranet, digital signage, werken bij omgeving, ticketshop, social kanalen en nog veel meer overzichtelijk op één plek.

Het fijne van multichannel is dat elk kanaal ook in elke gewenste taal getoond kan worden. Multichannel betekent voor MODX namelijk niet alleen het beheren van al je verschillende kanalen op één plek, het betekent ook dat CMS en de kanalen die je hierin beheert in elke mogelijke taal te beheren is. Zo werk je met dit meertalige CMS eenvoudig samen met elk team in je organisatie, waar dan ook ter wereld.

MODX EXTRA'S

Het MODX CMS is vanuit de basis al ontzettend slim en heeft standaard alle basisfunctionaliteiten die nodig zijn voor contentbeheerders. Wanneer je het CMS wilt uitbreiden met de nodige functionaliteiten, kun je MODX extra’s gebruiken. Deze extra’s zijn een verlengstuk van de basisfuncties, die helpen met het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid, online vindbaarheid (SEO), veiligheid of snelheid en jou meer vrijheid geven om je doelen te behalen. Bij Heibel hebben we een aantal van deze extra's standaard al voor je toegevoegd! 

SNELHEID

Doordat dit CMS vanuit de basis alleen bestaat uit de meest essentiële functionaliteiten, is en blijft het altijd snel. Ook de extra’s zullen het CMS niet vertragen. Omdat deze altijd een uitbreiding zijn op de bestaande code, blijft het systeem schoon. Zo blijven MODX en jouw digitale platformen supersonisch snel, zelfs met elke nodige toevoeging of extra kanaal.

ONLINE VINDBAARHEID & SEO

Online vindbaarheid is essentieel om geen interessante leads mis te lopen, en MODX helpt je daarbij! Om aan de slag te gaan met zoekmachineoptimalisatie (SEO), moet je rekening houden met drie factoren: content, autoriteit en techniek. En dat laatste is waar dit CMS in uitblinkt.

Doordat binnen dit CMS alles mogelijk is, heb je 100% controle over hoe de techniek van je website in elkaar zit. Zo krijg je een platform met weinig code, leesbare url’s en een slimme over-all techniek. En dat is waar zoekmachines zo van houden. Doordat het systeem nooit overladen wordt met onnodige code, geeft MODX je zekerheid om in de te ranken in zoekresultaten.

VEILIGHEID

Veiligheid is de kracht van MODX. Binnen de community is een vast team die alle code controleert, kwetsbaarheden opzoekt en deze direct aanpakt. De Two Factor Authentication geeft je een melding wanneer iemand met een onbekend apparaat probeert in te loggen in jouw account, zodat je weet wanneer iemand anders op jouw account bezig is. Ook zijn er extra's beschikbaar die nog verder helpen de veiligheid van digitale platform te verbeteren. Dit alles maakt MODX veiliger dan de meest bekende CMS'en.

SCHAALBAARHEID

Organisaties zijn altijd in beweging. Ze worden groter of kleiner, of verdelen zich in meerdere bedrijven. Het is dan fijn om te weten dat MODX altijd met je meegroeit. Doordat het CMS multichannel is, kun je altijd nieuwe talen, koppelingen en kanalen toevoegen, zonder dat het systeem traag of overvol raakt. Zo kun jij je blijven richten op de groei van je business, zonder online belemmeringen.

CREATIEVE VRIJHEID

Met MODX ben je zeker van een CMS waarin je alle vrijheid krijgt die jij nodig hebt.

MODX biedt jou de tools om content in welke taal dan ook te beheren, creëren en publiceren. Het dashboard laat je precies datgene zien wat jij en jouw team nodig hebben om snel aan de slag te gaan. Zo kun jij met één druk op de knop een nieuwe pagina aanmaken, je Google Analytics statistieken bekijken of een nieuw artikel voor de narrowcasting toevoegen. Op basis van slimme modulen creëer je in no-time een nieuwe pagina. Bouw met een blokkendoos aan content blokken nieuwe pagina's, en laat zo tekst en visueel perfect opgemaakt in elkaar overvloeien.

MODX3

MODX3 is de nieuwste versie van MODX, en de versie waar wij al onze platformen sinds 2020 in maken. Naast alle features die hiervoor zijn genoemd, heb je met deze nieuwe versie een nóg gebruiksvriendelijker CMS in handen.

Lees meer over MODX3

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank