MODX3

SLIMMER, SNELLER & GEBRUIKSVRIENDELIJKER

MODX3, de gloednieuwe versie van MODX met nóg meer features en nóg gebruiksvriendelijker. MODX3 heeft een echte turbo motor, wat dit CMS nog dat extra beetje kracht geeft. Zo sleep je met MODX3 in no-time nieuwe pagina's in elkaar, creëer je in één klik QR en NFC codes en maak je eenvoudig afbeeldingen op maat.

MET DEZE GLOEDNIEUWE VERSIE:

  • Beheer je al je digitale producten zoals websites, webshops, digital signage en intranet en alle content op één plek
  • Heb je een gebruiksvriendelijk CMS: alle content is gemakkelijk en snel aan te passen
  • Kun je de rollen en rechten van elk team member beheren, in elke taal
  • Heb je je eigen unieke dashboard met statistieken, jouw veelgebruikte functionaliteiten en inzicht in gebruikers en laatst bewerkte pagina’s
  • Kun je eenvoudig afbeeldingen aanpassen en bijsnijden voor elk device
  • Kun je met één klik QR en NFC tags creëren

MODX CROPPER TOOL VOOR AFBEELDINGEN

In het huidige digitale landschap waarbij mobiel meer gebruikt wordt dan desktop, zijn responsive websites cruciaal. Toch zorgen responsive platformen er soms voor dat afbeeldingen op mobiel gek worden afgesneden. Met de MODX Cropper tool voorkom je dit, en schaal je afbeelding voor ieder device. Zo zorg jij ervoor dat je precies laat zien, wat jij wilt laten zien.

EFFICIËNT DASHBOARD

Het custom dashboard laat alleen zien wat jij nodig hebt om snel aan de slag te gaan.

Met de quick create buttons creëer jij in een split second nieuwe (landings)pagina’s, QR codes, brochures, een nieuw item voor intranet, een update richting je narrowcasting, of welke voor jou veel uitgevoerde activiteit dan ook.

Met het tonen van Google Analytics en andere statistieken op je dashboard kun je in no-time zien hoe vaak je platform wordt bezocht, wanneer pagina’s zijn aangepast en het bekijken van alle ingevulde formulieren.

QR & NFC

We willen allemaal zo snel mogelijk bij de juiste informatie komen. Met MODX's QR en NFC generator creëer je in no-time een unieke code, die je met slechts een tap met je telefoon of een scan met de camera kan scannen. Print vervolgens de codes zelf of stuur ze naar onze speciale NFC drukker toe om het te verwerken in elk materiaal.

En nog mooier, met MODX3 creëer je met één klik een verkorte URL. Handig om in te zetten voor je communicatie en campagnes en ook goed voor de QR tag. Deze wordt namelijk direct minder complex gegenereerd waardoor je hem beter kunt scannen. Win-win situatie dus! 

MEERTALIG CMS

MODX is een meertalig CMS, waardoor je met teams vanuit de hele wereld kan samenwerken. Iedereen kan in zijn eigen taal de content en data beheren, waardoor het voor iedereen te begrijpen is. Denk bijvoorbeeld aan talen als Chinees, Engels, Duits, Spaans, Nederlands en nog veel meer. Daarnaast zijn met MODX de Google standaarden voor meertalige websites direct volledig geïntegreerd.

GEOPTIMALISEERD VOOR GOOGLE

Meer dan 90% van al het zoekverkeer verloopt via de zoekmachines van Google. Daarom is het belangrijk dat dit onderdeel goed is ingericht. Naast de geoptimaliseerde techniek bevat het MODX CMS veel zaken die je hier verder bij kunnen helpen, bijvoorbeeld het invoeren van SEO titels, een META omschrijving, een voorbeeld van je resultaat in Google en de mogelijkheid tot het instellen van 301-redirects. 

Download hier het Ebook: zoekmachine optimalisatie

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank