WAAROM EEN WEBSITE?

Voor webwinkels is een webshop natuurlijk sowieso een absolute noodzaak, maar als we heel eerlijk zijn kan al jaren geen enkel bedrijf meer om de online wereld heen. Zelfs niet als jouw bedrijf eigenlijk niets met het internet te maken heeft. 

Een website helpt je namelijk met zaken die je offline nooit even eenvoudig, efficiënt of professioneel voor elkaar krijgt. Lees hier de redenen waarom een website ook voor jouw bedrijf het verschil maakt. Of je nu net gestart bent als zzp'er, of al jaren actief bent en personeel in dienst hebt.

  • Potentiële klanten verwachten een website
  • Handig informatiepunt voor (toekomstige) klanten
  • Bereik nieuwe klanten
  • Breng je producten of diensten onder de aandacht
  • Je bent altijd bereikbaar
  • Overtuig toekomstige klanten met reviews
  • Makkelijker dan ooit

7 REDENEN WAAROM OOK JOUW BEDRIJF EEN WEBSITE NODIG HEEFT

POTENTI√čLE KLANTEN VERWACHTEN EEN WEBSITE

Tegenwoordig vinden we het niet meer dan normaal dat bedrijven een website hebben waaar wat informatie op staat. Zeker lokaal zoeken mensen een bedrijf vaak eerst even op voordat ze een bezoekje wagen of contact opnemen. Als bedrijf kom je daardoor betrouwbaarder en professioneler over als je een website hebt. Zo scoor je gelijk die belangrijke goede eerste indruk. 

HANDIG INFORMATIEPUNT

Sinds 2020 is keer op keer weer even benadrukt hoe handig het is om klanten te kunnen informeren over zaken als aangepaste openingstijden. Een briefje op de deur plakken kan ook, maar een update op de website is toch een stuk professioneler. En voorkomt dat je klanten überhaupt voor een dichte deur komen te staan.

Ook andere informatie, zoals nieuwe producten of aanbiedingen, kun je perfect delen op je website. Zo vormt je website een handig informatiepunt waar klanten altijd terecht kunnen.

BEREIK NIEUWE KLANTEN

Met een website kun je makkelijker mensen bereiken die nog niet bekend zijn met jouw bedrijf, doordat je online vindbaar bent. Eén van de beste manieren om nieuwe klanten aan te trekken is dan ook door jouw bedrijf zichtbaar te maken in Google. Heibel maakt gebruik van MODX, een krachtig CMS waarmee jouw website geoptimaliseerd is voor Google. 

Om goed vindbaar te zijn in Google, moet je rekening houden met drie factoren: content, autoriteit en techniek. Voor deze laatste factor is het van belang welk CMS je gebruikt. Google houdt van websites met eenvoudige code, snelle laadtijden en een duidelijke structuur. Laat dit nu net zijn waar MODX in uitblinkt!

BRENG JE PRODUCTEN OF DIENSTEN ONDER DE AANDACHT

Je website is de ideale plek om jouw producten of diensten uit te lichten. Zo krijgen potentiële klanten een helder beeld van wat jij voor ze kunt betekenen. Bij producten denk je misschien al snel aan een webshop, maar dit kan natuurlijk ook in de vorm van een online catalogus. Lever je diensten in plaats van producten? Met een portfolio geef je aan hoe je klanten hebt geholpen, waardoor je potentiële klanten sneller over de streep trekt.

ALTIJD BEREIKBAAR

Kijkt er vandaag de dag nog iemand in de Gouden Gids? Je website maakt het mensen gemakkelijk om contact met je op te nemen, doordat je contactgegevens vermeld zijn of door middel van een contactformulier. Zo ben je bovendien altijd bereikbaar. Kies je voor een Heibel website, dan is een contactformulier een van de vele functionaliteiten waar je op kunt rekenen. 

Meer over onze websites

REVIEWS

Je kunt jouw producten of diensten nog zo overtuigend aanprijzen, pas écht overtuigend is de positieve beoordeling van je klanten. Reviews zijn niet voor niets een van de beste manieren om het vertrouwen van toekomstige klanten te winnen. En hoe zorg je ervoor dat die mooie reviews de aandacht krijgen die ze verdienen? Inderdaad, door ze een prominente plek op je website te geven.

MAKKELIJKER DAN OOIT

Het idee dat het laten bouwen van een website tijdrovend en duur is, is allang niet meer van deze tijd. Hetzelfde geldt voor de mindset van ondernemers die nog altijd denken dat ze het zonder website 'ook wel redden'. Want wat houdt je tegen?

Naast de redenen die hierboven al genoemd zijn, is het laten maken van een bedrijfswebsite nu eenvoudiger, sneller én betaalbaarder dan het ooit geweest is. Een Heibel website heb je daarnaast volledig in eigen beheer, waardoor jij de vrijheid hebt om je eigen pagina's op te maken. Doordat we werken met contentblokken heb je dit bovendien in een handomdraai voor elkaar.

Niet langer achterblijven? Wij zorgen dat jouw website binnen de kortste keren online staat. Of je nu kiest voor een eenvoudige one-pager of een complete website. Neem contact op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

Neem contact met ons op

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank