Veenweide Fryslân

Veenweide Fryslân

HET FRIESE VEENWEIDEGEBIED STAAT ONDER DRUK! VEENWEIDE FRYSLÂN WIL DIT PROBLEEM AANPAKKEN

Het bijzondere karakter en de landbouwfunctie van het Friese veenweidegebied staat onder druk. Maar het Veenweide Fryslân zet zich in voor het behouden van het mooie veenweidegebied in Friesland. Om goed te kunnen blijven wonen, werken en recreëren in het gebied voert Veenweide Fryslân samen met lokale partijen diverse onderzoeken uit om het veen te optimaliseren. 

Het project Veenweide Fryslân is een initiatief van procincie Friesland en Waterschap Friesland. Het Veenweideprogramma is een initiatief voor iedereen met hart voor het veenweidegebied. Het Veenweideprogramma 2021-2023 beschrijft de uitdagingen waar het gebied de komende jaren mee te maken gaat krijgen en hoe deze uitdagingen worden aangepakt. Ben je bneiuwd naar het programma, neem snel een kijkje op de website!

DE WEBSITE IN EEN NIEUW JASJE

Veenweide Fryslân heeft het afgelopen jaar (2022) gewerkt aan een nieuwe, herkenbare uitstraling voor het Friese Veenweideprogramma en heeft Heibel aansluitend een toegankelijke website mogen bouwen. 

  • Content Blocks
  • Website geoptimaliseerd voor mobiel gebruik
  • Beheer in eigen hand 
  • Fotogallerijen
  • Krachtig MODX3
  • Jaarlijkse updates voor een veilig systeem

Bekijk deze website

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank