Van der Meer Beton

VAN DER MEER BETON

OF HET NU GAAT OM GRONDWERK, HEIWERK, POEREN, MAATVOERING VOOR METSELWERK OF STAALINSTRUCTIES. BIJ VAN DER MEER BETON KAN HET ALLEMAAL!

Van der Meer Beton is een familiebedrijf met zijn oorsprong uit Friesland. Het betonwerk zit al meerdere generaties lang in de familie. Pake Auke was dorpsaannemer en Heit Piet begon zich in de jaren 50 te specialiseren in betonbouw. 

Van der Meer Beton wordt tegenwoordig geleid door Oeds van der Meer. Inmiddels is het accent meer komen te liggen op de woning- en utiliteitsbouw. Daarbij zijn ze gespecialiseerd in het maken van allerlei vormen van funderingen en kelders, al dan niet in combinatie met betonvloeren. Ze werken met een Robotic Total Station, hierdoor kunnen ze complete fundering verzorgen. Van grondwerk en heiwerk, tot aan het maatvoeren van staalconstructies en houtskeletbouw. 

VAN KICK-OFF NAAR EEN PRACHTIGE ONEPAGER

Voor Van der Meer Beton heeft Heibel een prachtige onepager gemaakt. Alle informatie over het bedrijf is overzichtelijk weergegeven op één pagina, daarbij is er gekozen voor veel beeldmateriaal. Door de visuele instelling is het één opslag duidelijk welke projecten het bedrijf heeft afgerond en/of mee bezig is. Een onepager is een ideale uitkomst als je minimaal onderhoud wilt aan je website, maar wel online zichtbaar wilt zijn. 

  • Krachtig MODX 3
  • Heibel Onepager
  • Visueel ingestelde pagina voor projecten
  • Jaarlijkse updates voor een veilig systeem 

Bekijk deze website

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank