Tolne camping

TOLNE CAMPING

STAP UIT JE DAGELIJKSE ROUTINE EN BELEEF DE NATUUR OP DEZE PRACHTIGE PLEK IN DENEMARKEN! 

Tolne Camping is gelegen in het natuurpark Tolne en is gesitueerd op een oude nederzetting uit het stenen tijdperk. Het is een prachtige natuurrijke (familie) camping voor jong en oud. De camping heeft 150 kampeerplaatsen, 13 hutten en 2 glampingtenten.

Tolne Camping heeft aandacht voor de gasten, bieden leefruimte, luxe en comfort in een prachtige omgeving waar veel te beleven is. Houd je van een vakantie om helemaal tot rust te komen, een vakantie waarin je veel kan ondernemen (met de kinderen) of een beetje van beide? Dan ben je hier aan het juiste adres. 

 

VAN KICK-OFF NAAR EEN PRACHTIGE WEBSITE

Simon Jan, Maaike, Niels en Gerda zijn de trotse eigenaren van Tolne Camping. Zij hebben eind 2020 hun banen opgezegd en zijn vanaf 1 januari 2021 begonnen met het runnen van deze camping. Bij dit nieuwe begin hoort natuurlijk ook een nieuwe website en daar mocht Heibel in meedenken. 

  • Heibel Premium
  • Drie extra contexten/talen
  • Koppeling met reserveringssysteem Bookzo
  • Koppeling met social media
  • Koppeling met Google Analytics
  • Responsive design

Bekijk deze website

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank