Stadscafé Artisante

STADSCAFÉ ARTISANTE

AMBACHTELIJKE EN VERRASSENDE KEUKEN, MÉT TERRAS AAN HET WATER.

Op een schitterende plek in het centrum van Dokkum vind je Stadscafé Artisante, gevestigd in een eeuwenoud hoekpand met uitzicht over de grachten en De Zijl met haar historische panden en met een knus terras aan het water.

In het stadscafé, in de volksmond ook wel bekend als “De rode winkel”, kun je gedurende de gehele dag in informele en mediterrane sferen genieten van lekkere dranken en lekkere gerechten zoals een goede kop koffie, mooie wijnen, lunch, borrelhappen en diner. 

STADSCAFE ARTISTANTE IN DOKKUM

VAN KICK-OFF NAAR EEN PRACHTIGE WEBSITE

Tijdens een smakelijke kick-off, waar het overgrote deel van de medewerkers van Stadscafé Artisante aanwezig was, is de basis voor de nieuwe website gelegd. Alle wensen en eisen zijn samengevat, samengevoegd en uitgewerkt tot een concreet plan van aanpak. 

De nieuwe site zou veel meer tot de verbeelding spreken, de sfeer van Stadscafé Artisante laten zien en gasten meenemen in alles wat dit prachtige restaurant te bieden heeft. 

  • Heibel Premium
  • Koppeling met Guestplan voor het reserveren van een tafel
  • Duidelijke agenda van alle activiteiten in Bonifatiusstad Dokkum
  • Pop-up voor het vinden van nieuwe collega's
  • Koppeling met social media
  • Koppeling met Google Analytics
  • Menu geoptimaliseerd voor mobiel gebruik

Bekijk deze website

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank