Marumer Plein

SAMEN WEER IN BALANS

Marumer Plein verzorgt specialistische dagbesteding voor mensen die uit balans zijn. Zij verkeren veelal in geestelijke en/of sociale onbalans en leggen daarmee een zware zorgtaak op de schouders van partner/mantelzorgers. De specialistische dagbesteding bij Marumer Plein bestaat voor een deel uit het ontlasten van de partner/mantelzorger

Marumer Plein richt zich vooral op het ondersteunen en begeleiden van cliënten die uit balans zijn. Dit betekent: verbeteren/vergroten van het sociaal netwerk, het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënten en cliënten uit hun (sociaal) isolement halen waarbij structuur wordt geboden bij de dagelijkse dingen.
.

EEN NIEUW WEBSITE

Marumer Plein wilde een website waar zij al hun diensten en andere informatie op kwijt konden. Heibel heeft naar de wensen geluisterd en heeft een super website voor ze gebouwd!

  • Content Blocks
  • Website geoptimaliseerd voor mobiel gebruik
  • Krachtig MODX3
  • Overzichtelijk aanbod
  • Jaarlijkse updates voor een veilig systeem
  • Beheer in eigen hand 

bekijk de website

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank