Gjaltema bouwbegeleiding

BOUW ADVIES EN BEGELEIDING DOOR SPECIALISTEN

Gjaltema Bouwbegeleiding en Advies biedt diensten aan op het gebied van bouwbegeleiding en -advies. Dit omvat onder andere het inspecteren en controleren van nieuwbouwprojecten en bestaande gebouwen, het opstellen van bouwkundige rapporten en adviezen, en het begeleiden van bouwprojecten vanaf het ontwerp tot aan de oplevering.

Gjaltema Bouwbegeleiding en Advies is gespecialiseerd in het inspecteren en controleren van nieuwbouwprojecten zowel voor de zakelijke als particuliere klanten. Ons doel is om eventuele problemen vroegtijdig te ontdekken en te voorkomen. Het is verstandig om de opleveringskeuring uit te laten voeren voordat je de woning accepteert en overgaat tot de sleuteloverdracht. Op deze manier kun je eventuele gebreken tijdig laten herstellen door de bouwer. Zo voorkomt u dat u later voor onverwachte kosten komt te staan. Bovendien heb je na de opleveringskeuring een sterke positie omdat je beschikt over een objectief rapport van een onafhankelijke deskundige.

EEN NIEUW ONEPAGER

EEN PRACHTIGE ONEPAGER

Heibel heeft in samenwerking met Gjaltema Bouwbegeleiding een prachtige onepager mogen maken. Alle informatie overzichtelijk weergegeven op één pagina. Samen met de tekst en het beeldmateriaal vormt de pagina een mooi visueel geheel. Een onepager biedt vele voordelen als je weinig onderhoud wilt. 

  • Krachtig MODX3
  • Heibel Onepager 
  • Visueel ingestelde pagina 
  • Jaarlijkse updates voor een veilig systeem

bekijk de onepager

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank