Bouwbedrijf Posthuma

BOUWBEDRIJF POSTHUMA

BIJ BOUWBEDRIJF POSTHUMA KUN JE VOOR AL HET MAATWERK TERECHT. MET DE KENNIS BINNEN HET BEDRIJF MAAKT HET NIET UIT OF HET OVER EEN NIEUWBOUW, VERBOUWING OF RENOVATIE GAAT, U KUNT OP POSTHUMA REKENEN!

Door de snelle groei van bouwbedrijf Posthuma werd het nodig om een website te hebben die gelijk staat aan de kwaliteit die geleverd wordt. Met de ervaring van het bouwen van meer dan 35 bouwmarkten, een aantal eigen bedrijfspanden en renovatie projecten. Het enige wat nog ontbrak was een mooie website. Daar heeft Heibel een oplossing kunnen bieden.

VAN KICK-OFF NAAR EEN PRACHTIGE WEBSITE

In samenwerking met Age Hains Broersma heeft Heibel deze prachtige website mogen bouwen. Nadruk ligt op de diensten die geleverd worden en de uitgebreide geschiedenis van Bouwbedrijf Posthuma. Door het gemak van het MODX3 CMS kan Age Hains zelf makkelijk en snel aanpassingen doen in de website om bijvoorbeeld nieuwe projecten te kunnen tonen. 

 

  • Gebruik van contentblocks
  • Uitgebreide fotogallerijen
  • Projectenpagina
  • Jaarlijkse updates voor een veilige website
  • Beheer in eigen hand
  • Krachtige MODX3 CMS

Bekijk deze website

 

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank