Bate Batema

BATE BATEMA

WERK AFLEVEREN VAN HOGE KWALITEIT ZODAT JE ER LANG VAN KUNT GENIETEN, DAT IS WAAR BATE BATEMA ALTIJD NAAR STREEFT. 

Rietdekkers- en Timmerbedrijf Bate Batema uit Jistrum, is dé rietdekker uit Friesland! Bate Batema levert kwaliteit voor een betaalbare prijs in Noord-Nederland. Sinds 1983 werken ze al op het dak en verzorgen ze naast het rietdekken ook voor talloze mensen onder andere uileborden, timmerwerk en tuinhuisjes. 

Trots zijn we op de naam die ze door de jaren heen hebben opgebouwd. Bij hun klanten roept hun naam een gevoel van kwaliteit op.  Door uitsluitend te werken met mensen die passie hebben voor hun vak en die trots zijn op het geleverde werk kunnen ze deze kwaliteit leveren.

VAN KICK-OFF NAAR EEN PRACHTIGE WEBSITE

Voor Rietdekkers- en Timmerbedrijf Bate Batema heeft Heibel een prachtige website kunnen ontwerpen. Uieraard is alles gebouwd op het o zo veilige en snelle CMS MODX3.

  • Content Blocks
  • Website geoptimaliseerd voor mobiel gebruik
  • Beheer in eigen hand 
  • Uitgebreide fotogallerijen
  • Krachtig MODX3
  • Jaarlijkse updates voor een veilig systeem

Bekijk deze website

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank