ABC Waterwoningen

ABC WATERWONINGEN

DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER JE WATERWOONWENS

ABC Waterwoningen is al meer dan 20 jaar specialist in het bouwen van waterwoningen. De ervaren en betrokken medewerkers werken graag, met passie en vakkundig aan je waterwoonwensen.

Van A tot Z wordt meegedacht; van ontwerp en vergunningsaanvraag tot en met de aflevering op de ligplaats.

Bij ABC Waterwoningen betekent afspraak ook afspraak en kom je niet voor verrassingen te staan. Uitstekende kwaliteit, innovatieve oplossingen en gebruik van milieuvriendelijke materialen maken onze woonarken comfortabel, veilig en zeer energiezuinig.

ABC WATERWONINGEN

EEN NIEUWE WEBSITE EN HET OVERZETTEN VAN BESTAANDE CONTENT

Nadat de vorige website door ons was gebouwd, mochten we ook deze keer meedenken in de nieuwe website van ABC Waterwoningen. 

Waarbij de vorige website vooral erg veel tekst bevatte, was de wens om de nieuwe website visueler in te steken. Er zijn heel erg veel projecten uitgevoerd en bijna overal zijn prachtige foto's gemaakt. Deze foto's kunnen natuurlijk niet ontbreken. 

Daarnaast bevat ABC Waterwoningen een schat aan informatie voor iedereen die een waterwoning heeft, of wil hebben. Deze kennis is inzichtelijk gemaakt aan de hand van een duidelijke FAQ (Waterwoonwiki).

  • Heibel Premium
  • Overzichtelijke kennisbank met uitklapmenu
  • Visueel ingestelde pagina's voor projecten
  • Kant-en-klaar template gemaakt voor het eenvoudig toevoegen van nieuwe projecten
  • Ruim 150 pagina's overgezet qua content
  • 301 redirects ingesteld voor verwijderde of aangepaste pagina's
  • Menu geoptimaliseerd voor mobiel gebruik

Bekijk deze website

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank