RECAP MASTERCLASS GOOGLE

Google is de grootste zoekmachine en speelt daarmee een belangrijke rol voor jouw bedrijf. Ze bieden ontzettend veel (gratis) mogelijkheden, en wij zijn ervan overtuigt dat hier voor jouw nog winst valt te behalen. Om deze redenen hebben wij op dinsdagavond 10 december 2019 een Masterclass Google georganiseerd.

Tijdens de Masterclass hebben Kristiaan van Vlinc en Lisa van ProjectHackers hebben ons meegenomen in de wereld van Google Ads en Google Mijn Bedrijf. Van algemene informatie tot hands-on door de materie gaan, maar ook relevante praktijkvoorbeelden en iedereen even met de neus op de feiten drukken.

Omdat we er zeker van zijn dat dit ook voor jou van toepassing is, willen we graag de presentaties met je delen. Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je graag!

PRESENTATIE GOOGLE ADS

Presentatie is van Kristiaan Kremer van VLINC.

Bekijk deze presentatie

PRESENTATIE GOOGLE MIJN BEDRIJF

Presentatie is van Lisa Dijkstra van ProjectHackers.

Bekijk deze presentatie

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

De kolk 8, 9231 CW Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank