NLdigital, HET COLLECTIEF VAN DE DIGITALE SECTOR

Goed nieuws! Heibel is sinds 1 januari 2021 lid geworden van NLdigital, hét collectief van de digitale sector.

Met ons lidmaatschap dragen we bij aan de verbetering van de digitale sector, het ondernemingsklimaat voor ICT-bedrijven en de Nederlandse digitale economie in het algemeen. We zijn er trots op dat we ons aan deze vereniging mogen verbinden.

OVER NLdigital

NLdigital is een collectief van ruim 650 bedrijven die de digitale transformatie mogelijk maken. Van wereldwijde spelers tot start-ups op zolderkamers – en alles er tussenin. Samen zijn wij de kern van de digitale economie. We zijn concurrenten en partners. Bouwen voort op elkaars infrastructuur, hardware en software. We leveren gezamenlijk de producten en diensten die andere bedrijven nodig hebben om te digitaliseren.

Door lid te worden van branchevereniging NLdigital kunnen we ons nog verder professionaliseren. We kunnen gebruikmaken van brede dienstverlening en nuttige workshops. Daarnaast zijn we via NLdigital op de hoogte van nieuwe trends, ontwikkelingen en wetgeving die betrekking hebben op de digitale sector. We kijken ernaar uit mee te mogen praten over actuele issues en onze kennis over werken in de digitale sector te delen met andere leden.

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank