E-MAILMARKETING

Het MODX CMS staat bekend om haar naadloze integratie met diverse externe software. MailChimp is daar één van. Bij Heibel hebben we een integratie ontwikkeld die ervoor zorgt dat nieuwe inschrijvers direct op de juiste lijst komen te staan en je via het MODX CMS eenvoudig je nieuwsbrieven in MailChimp kunt vullen. 

INTEGRATIE MET HET MODX CMS

Wil je aan de slag gaan met e-mailmarketing, maar weet je niet zo goed waar je moet starten? Bij Heibel hebben we de nodige ervaring en die delen we graag met je. Zo hebben we een koppeling gebouwd waarmee de integratie van MailChimp in het MODX CMS mogelijk wordt gemaakt. Met behulp van deze integratie wordt het vervolgens een fluitje van een cent om artikelen, categorieen of nieuwsberichten klaar te zetten in je MailChimp account. Zo kun jij gemakkelijk en snel je nieuwsbrieven vullen én versturen. 

 

MAILCHIMP

Mailchimp is een alles-in-één marketing platform waarmee je gemakkelijk nieuwsbrieven, social media, advertenties en zelfs ansichtkaarten ontwerpt, creëert, automatiseert en optimaliseert. Met Mailchimp’s CRM beheer je alle data over je contacten op één plek, zodat jouw content op precies het juiste moment verstuurd wordt en hier ook nog een persoonlijk tintje aan gegeven kan worden.

 

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank