Heibel Restaurant Cadeaubon

Heibel Restaurant Cadeaubon

Voor alle liefhebbers van heerlijk eten en drinken is er de Heibel Restaurant Cadeaubon. Deze bon is in te leveren bij een selectie restaurants van onze eigen klanten! Bekijk hieronder het actuele aanbod aan deelnemende restaurants.

Bestel hier het heerlijke cadeau of trakteer jezelf! 

Heibel Restaurant Cadeaubon

Ontdek de deelnemende restaurants:

Brasserie Kolkzicht

Brasserie Kolkzicht

Brasserie Kolkzicht is een restaurant in het hart van Surhuisterveen. Met de sfeervolle inrichting en gastvrijheid is het de perfecte setting voor een heerlijke lunch, diner of gezellige borrel. 

Kom langs met je Heibel Restaurant Cadeaubon en geniet van een hapje en een drankje op de Kolk! 

De Slotplaats

De Slotplaats

Het eeuwenoude landgoed De Slotplaats  Bakkeveen met gerestaureerde slotboerderij is met haar tuinen en groot bos een schitterende locatie voor een smakelijke lunch, high tea, ontspannen fine dining of een complete picknick in de boomgaard. 

Kom met je Heibel Restaurant Cadeaubon naar De Slotplaats en geniet op deze schitterende locatie.

Friet- en eethuis de Lauwers

Friet- en eethuis de Lauwers

Friet- en Eethuis de Lauwers is een gezellig eethuis gelegen aan de rand van Surhuisterveen. Geniet van huisgemaakte gerechten zoals onze spareribs, diverse kipgerechten, black angus hamburgers en veel meer! 

Kom lekker eten bij en vergeet je Heibel Restaurant Cadeaubon niet!

Hotel restaurant Goerres

Hotel restaurant Goerres

‘Ouderwetse’ hoffelijkheid in een eigentijds jasje. Dát is Grandcafé & Hotel Goerres in Akkrum. Voel je thuis, schuif lekker aan, laat je verrassen en geniet van ’t fijne eten gemaakt op basis van verse streekproducten in het restaurant en de zalige ligging direct aan het water in het charmante Akkrum in hartje Friesland.

Kom met je Heibel Restaurant Cadeaubon naar Grandcafé & Hotel Goerres in Akkrum en laat je verrassen.

It Stee foar Iters en Drinkers

It Stee foar Iters en Drinkers

It Stee foar iters en drinkers! Zoals de naam het al zegt, is er bij It Stee in Surhuisterveen voor elke iter en drinker iets wils. It Stee heeft verschillende mogelijkheden als het om eten en drinken gaat, zo kan er genoten worden in de lunchroom en het restaurant van heerlijke drankje in combinatie met een lunch of diner. 

Wanneer kom jij langs met je Heibel Restaurant Cadeaubon?

Lyf’s

Lyf’s

Eten bij Restaurant Lyf’s is een pure beleving, met eerlijke en biologische producten. Lyf's wil de gasten verrassen en in de watten leggen door heerlijkste culinaire gerechten te serveren, die bijzonder smaakvol zijn en een genot voor het oog. 

Neem je Heibel Restaurant Cadeaubon mee naar Lyf's in Beesterzwaag en geniet van een culinair avondje uit eten!

Pannenkoekenhuis Landzicht

Pannenkoekenhuis Landzicht

Bij Pannenkoekenhuis Landzicht in Surhuizum kun je onbeperkt genieten van pannenkoeken met spek, boerengroente, rozijnen, appel en veel meer... Geen fan van pannenkoeken? Kom dan genieten van onze koffietafels, lunches, barbecues en warme & koude bufetten. 

P.S. vergeet je Heibel Restaurant Cadeaubon niet!

Paviljoen de Leyen

Borrelen onder het genot van frisse cocktails en heerlijke hapjes, genieten van een verrassende lunch of uitgebreid diner? Dit kan bij Paviljoen de Leyen. Een plek om te eten & een plek om te genieten. 

Kom heerlijk genieten met je Heibel Restaurant Cadeaubon.

Stadscafé Artisante

Stadscafé Artisante

Op een schitterende plek in het centrum van Dokkum vind je Stadscafé Artisante. In het stadscafé kun je gedurende de gehele dag in informele en mediterrane sferen genieten. Vanuit de ambachtelijke en verrassende keuken komen verschillende heerlijke gerechten, zoetigheden en borrelhappen, voor zowel lunch als diner.

Gebruik je Heibel Restaurant Cadeaubon bij Stadscafé Artisante en geniet van de beste mediterrane sferen!

Algemene voorwaarden 

Hieronder vind je de algemene voorwaarden van de Heibel Restaurant Cadeaubon:

  • De cadeaubon is twee jaar geldig vanaf de aankoopdatum.
  • De cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld.
  • De cadeaubon kan alleen ingeleverd worden bij de aangesloten restaurants. Bekijk hierboven voor het actuele aanbod aan restaurants.
  • De cadeaubon kan alleen in zijn geheel gebruikt worden. In gevallen waarin de prijs van het product lager is dan de waarde van de cadeaubon, krijg je geen geld terug en/of een cadeaubon met de resterende waarde.

Zit er een restaurant tussen die jou aanspreekt? Bestel nu de Heibel Restaurant Cadeaubon. 

Heibel Restaurant Cadeaubon

 

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank