WEBSITE TIPS VOOR FIETSENWINKELS

Wil je aan de slag met het optimaliseren van je website, maar heb je geen idee waar je moet beginnen of hoe je meer omzet uit je website kunt halen? Wij helpen je graag!

Speciaal voor fietsenwinkels hebben wij een ebook ontwikkeld met tips voor het optimaliseren van jouw website. Van laadtijd tot Long Tail zoekwoorden alles omtrent algemene optimalisatie, content en SEO komt in dit ebook aan bod. 

Download het ebook

PREVIEW

We geven je uiteraard graag een preview van wat je kunt verwachten van het e-book. Daarna kun je zelf beslissen of je de rest wilt lezen. Het downloaden van het ebook is eenvoudig en de downloadlink kun je via onderstaande knop opvragen. Je ontvang het ebook daarna direct. 

 

ZORG VOOR DE JUISTE OPBOUW VAN JE SITE

Webpagina’s moeten op de juiste manier opgebouwd worden door middel van kopteksten. Bovenin staat de H1 koptekst, vervolgens wordt de pagina opgedeeld in meerdere H2 kopteksten per subonderwerp. Deze H2 secties kunnen weer onderverdeeld worden in H3 kopteksten en die weer in H4-kopteksten.

Op deze manier ontstaat een duidelijke volgorde in de pagina. Handig voor bezoekers om snel de informatie te vinden waar ze naar op zoek zijn en voor Google om te begrijpen waar deze pagina over gaat.

H1 KOPTEKST

Bij de H1 tekst moet je net wat beter opletten. Op elke pagina staat er namelijk maar één en deze plaats je zo hoog mogelijk op de pagina. De H1 tekst vat in één zin samen waar deze pagina over gaat. Belangrijk voor zowel Google als je bezoekers!

LOKALE SEO

Mensen nemen graag diensten af van bedrijven in de buurt. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe fiets, dan wil je deze waarschijnlijk vinden in je eigen dorp of stad en niet honderden kilometers verderop.

SPECIFIEKE ZOEKWOORDEN

Je kunt je richten op een lokaal zoekwoord als "fietsenwinkel Surhuisterveen". Hier wordt weliswaar minder vaak op gezocht per maand dan "fietsenwinkel", maar je concurreert dan alleen met fietsenzaken in de regio die ook een pagina hebben op basis van dit specifieke zoekwoord.

Zorg daarnaast ook dat je vindbaar bent via Google Maps. Dat doe je door je aan te melden bij Google Business Profile.

Download het ebook

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank