Wellness & Tuin

Wellness & Tuin

CREËER IN JE EIGEN TUIN EEN WELLNESS EN GENIET VAN EEN BARREL SAUNA EN/ OF HOUTGESTOOKTE HOTTUB. 

Voor Wellness & Tuin hebben we een overzichtelijke website gebouwd waar je alle informatie kan vinden om je eigen wellness te creëren. Wellness & Tuin wil het voor iedereen toegankelijk maken om optimaal te genieten in je eigen tuin. Dat kan met de Barrel Sauna’s of met de op houtgestookte hottubs. 

De sauna’s en hottubs zijn met zorg samengesteld en zijn van hoogwaardige kwaliteit. De Barrel Sauna’s zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en hebben een opwarmtijd van 30-45 minuten. De houtgestookte hottubs zijn geschikt voor 4-6 personen en hebben ook nog verlichting en bubbels. 

VAN KICK-OFF NAAR EEN PRACHTIGE WEBSITE

Wellness & Tuin wilde een overzichtelijke website waar je alle informatie kunt vinden over zijn aanbod. Heibel is hiermee aan de slag gegaan en heeft uiteindelijk een mooie website neer kunnen zetten. 

  • Krachtig MODX3
  • Gebruik van contentblocks
  • Jaarlijkse updates voor een veilig systeem
  • Website geoptimaliseerd voor mobiel gebruik

Bekijk deze website

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank