Van der Lijn Wereldmode

VAN DER LIJN WERELDMODE

EEN MODEHUIS VAN FORMAAT

Een modehuis met unieke merken, een persoonlijke sfeer en een deskundig Fashionteam. Van der Lijn Wereldmode wordt al vele jaren met persoonlijke aandacht geleid door Bernard en Margriet Baron en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een modehuis van formaat.

Van der Lijn Wereldmode beschikt over de grootste collectie Paul & Shark van Nederland. Ook bieden wij een uitgebreid aanbod dames- én herenmode met merken als Lyle & Scott, Parajumpers, C.P. Company, Marc Cain, Peuterey, Gardeur, Gabba, Christ, MA.STRUM, Cavallaro Napoli, ETON en Jacob Cohën.

Van der Lijn Wereldmode

EEN NIEUWE WEBSITE EN HET UPGRADEN VAN DE BESTAANDE WEBSHOP

Nadat de vorige website door ons was gebouwd, mochten we ook deze keer meedenken in de nieuwe website van Van der Lijn Wereldmode. 

De nieuwe website dient ter ondersteuning van de webshop en moest eenvoudig en overzichtelijk zijn. Op de website is voornamelijk de algemene informatie over het bedrijf te vinden, daarnaast is er een koppeling gemaakt met de bestaande webshop, waar bezoekers 24/7 kleding kunnen bestellen.  

  • Heibel Premium
  • Content blocks
  • Social Wall koppeling met Instagram
  • Nieuwsbrief inschrijvingen
  • Website geoptimaliseerd voor mobiel gebruik
  • Huisstijl webshop geüpgraded
  • Nieuwe merken/producten toegevoegd aan webshop

Bekijk deze website

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank