In Andermans Schoen

In Andermans Schoen

WEET WAT JE KUNT DOEN, STA IN ANDERMANS SCHOEN

Een nieuwe onepager toegevoegd aan het portfolio. Alle informatie verwerkt over In Andermans Schoen op één pagina. In Andermans Schoen is een initiatief vanuit Discriminatie Meldpunt Groningen en houd zich iedere dag bezig met het helpen van mensen die discriminatie ervaren.

Iedereen is gelijkwaardig, maar niet iedereen ervaart dat ook zo… Wat moet je doen als je je in zo’n situatie bevindt? In Andermans Schoen kan jou leren welke acties je moet ondernemen als je discriminatie ziet gebeuren. 

EEN PRACHTIGE ONEPAGER

Heibel heeft in samenwerking met Discriminatie Meldpunt Groningen een prachtige onepager mogen maken. Alle informatie overzichtelijk weergegeven op één pagina. Samen met de tekst en het beeldmateriaal vormt de pagina een mooi visueel geheel. Een onepager biedt vele voordelen als je weinig onderhoud wilt. 

  • Krachtig MODX3
  • Heibel Onepager 
  • Visueel ingestelde pagina 
  • Jaarlijkse updates voor een veilig systeem 

Bekijk deze website

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank