Havebo Groep

Havebo Groep (Vloeren, Montage & Verbocon Engineering)

ALLES ONDER ÉÉN DAK BIJ HAVEBO GROEP: LEVERING, MONTAGE EN ENGINEERING VAN SYSTEEMVLOEREN

Havebo Groep heeft drie duidelijke onderscheiden werkmaatschappijen met elk hun activiteiten, maar die allemaal weer bij elkaar komen. Deze werkmaatschappijen zijn: Hevebo Vloeren, Harvebo Montage en Verbocon Engineereing die samen renovatievloeren opleveren. Niet alleen voor Havebo Groep heeft Heibel een website mogen bouwen, maar ook voor de werkmaatschappijen.

Verbocon Engineering maakt de projecttekeningen, Havebo Vloeren is de leverancier van systeemvloeren, funderingsproducten en holle wanden en Havebo Montage zorgt voor een snelle en vakkundige montage.

VIER NIEUWE WEBSITES

Na een mooie samenwerking met Havebo Groep zijn er vier websites gebouwd in dezelfde stijl die elkaar optimaal ondersteunen en aanvullen. Zij hebben begin 2023 een nieuwe huisstijl gekregen die natuurlijk doorgevoerd moest worden in de websites en daar mocht Heibel handen en voeten aan geven. 

  • Content Blocks
  • Website geoptimaliseerd voor mobiel gebruik
  • Krachtig MODX3
  • Jaarlijkse updates voor een veilig systeem
  • Beheer in eigen hand 

Bekijk deze website

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank