Harms Wonen en Slapen

Harms Wonen en Slapen

DÉ WOONSPECIALIST IN HART EN NIEREN

Laat je meeslepen in de wereld van Harms Wonen en Slapen, je kunt er terecht voor sfeervolle interieurs, lifestyle meubelen, mooie decoraties en meer.. 

Al vanaf 1908 is Harms Wonen & Slapen gevestigd in de binnenstad van Dokkum, daarnaast zijn ze ook te vinden aan de Voorstraat in Kollum. Vanaf 2002 runnen broer en zus, Fokke Dirk de Vries en Tea Dijkstra – de Vries het bedrijf. Samen met hun team van vaste medewerkers verzorgen ze een sfeervol interieur, geven ze advies op maat, of kunnen ze een ultieme slaapsysteem voor je samen stellen. Op een hun vernieuwde website geven ze een kijkje van hun producten, maar loop ook gerust eens binnen bij één van hun showrooms.  

Harms Wonen en Slapen

EEN NIEUWE WEBSITE

Door middel van een succesvolle samenwerking heeft Heibel een prachtige website voor Harms Wonen & Slapen gebouwd. Een website die middels afbeeldingen duidelijk laat zien wat Harms Wonen & Slapen in huis heeft en wat ze voor hun klanten kunnen realiseren. 

  • Krachtig MODX 3
  • Beheer in eigen hand
  • Website geoptimaliseerd voor mobiel gebruik
  • Jaarlijkse updates voor een veilig systeem 

Bekijk deze website

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank