Alva charging services

Alva charging services

DE SLIMSTE LAADOPLOSSING VAN NEDERLAND, LADEN ALS ER MEER STROOM WORDT OPGEWEKT DAN GEVRAAGD WORDT

Vanuit het idee dat Slim Laden nog slimmer kan, is Alva Charging Services en de Slimste laadoplossing ontstaan. Op het moment dat jij thuiskomt, komt een groot deel van Nederland ook thuis en gaat koken, wassen, TV kijken etc. Op dat moment ligt de vraag naar energie hoger dan het aanbod en is dat onvoordelig om te laden. Alva Charging Services komt met de voordelige en Slimme laadoplossing. 

Via de Stekker.app geef je aan dat jouw auto de volgende dag met een volle accu moet klaarstaan om 8:00. Sluit je auto aan op de laadpaal als je thuiskomt, dan bepaalt het slimme algoritme in de Stekker.app wanneer het perfecte moment is om te starten met laden. EEN PRACHTIGE NIEUWE WEBSITE

Door middel van een succesvolle samenwerking hebben Heibel en Alva Charging services samen een prachtige website kunnen ontwerpen. Een overzichtelijke website met alle informatie die je wilt weten. 

  • Krachtig MODX3
  • Beheer in eigen hand
  • Jaarlijkse updates voor een veilig systeem
  • Website geoptimaliseerd voor mobiel gebruik 

Bekijk deze website

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

De Kolk 8, 9231 CW Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank