IS HEIBEL DIE 5-STERREN WAARD?

Wij vinden van wel, maar ja, "Wij van WC-eend raden WC-eend aan" is hier natuurlijk een prachtig voorbeeld van. Natuurlijk hebben we wel een idee en krijgen we regelmatig feedback van onze gewaardeerde klanten. Er is ook een flink deel van de klanten waarmee je in mindere mate contact hebt.

We willen graag weten of Heibel die 5-sterrenreview waard is. Als dat het geval is, dan is dat natuurlijk al mooi meegenomen. Maar mocht dat niet het geval zijn, dan willen we graag ontdekken waarom niet. En wat we moeten doen om juist wel naar die 5-sterren te gaan! En daar mag jij bij helpen. 

OPDRACHTOMSCHRIJVING

IN EEN NOTENDOP

Heibel bestaat inmiddels al zo'n 8 jaar en in die tijd is er een hoop veranderd. Zo zijn we meerdere malen van locatie veranderd en is de samenstelling van het team ook anders geworden. Onze werkwijze heeft zich aangepast en we zitten nog midden in een optimalisatie slag qua techniek en invulling hiervan.

Sommige bedrijven zijn al bij ons vanaf het begin en hebben al deze veranderingen meegemaakt. Andere bedrijven zijn pas sinds vorige week klant geworden. Dat neemt natuurlijk niet weg dat iedereen een mening heeft over de producten die we aanbieden, onze vormen van communicatie en alles wat daar tussen zit. Deze opdracht is een perfecte manier om dit te achterhalen. 

VERWACHT RESULTAAT

Aan de hand van je onderzoek, dat bestaat uit contact met collega's & klanten, maar ook uit een stuk Desk- en Field Research kun je precies vertellen hoe we dit het beste binnen Heibel kunnen gaan uitvoeren. Je schrijft een beknopte aanbeveling en processtuk waarmee we direct uit de voeten kunnen.

Uiteraard staan we overal voor open en zijn we niet bang voor de spiegel die je ons voor zult houden. Alleen zo kunnen we leren van de feedback die onze klanten bieden en hier als bedrijf beter van te worden. We zijn erg benieuwd naar je methodiek en de manieren waarmee we je kunnen ondersteunen tijdens deze opdracht. 

IN GESPREK

We gaan graag met je in gesprek. Heb je nog aanvullende informatie nodig, of heb je zelf al ideeën om deze opdracht nog beter bij je eigen vraagstuk te laten passen.

Hebben we je interesse gewekt? Neem dan vooral even contact op om even kennis te maken. 

JOUW OPDRACHT BIJ HEIBEL

Heibel is gevestigd midden in het bruisende Surhuisterveen, met veel vrije parkeerplaatsen rondom. Kom je met het OV? Geen probleem. We hebben een bushalte op 50 meter van onze voordeur en we zijn prima te bereiken vanuit Leeuwarden, Drachten en Groningen. 

We werken op kantoor, uiteraard houden we hier rekening met alle geldende maatregelen, of thuis. Of een combinatie van beide. Jij bepaalt zelf waar je werkt. Daarnaast werken we veel met internationale collega's, waardoor jij je na je periode bij Heibel met recht een Digital Nomad mag noemen. 

 

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank