KOM ALLES TE WETEN OVER MODX

MODX, een bewezen krachtig open source Content Management Systeem, waarmee jij je content en data van alle verschillende kanalen beheert, creëert en publiceert.

PREVIEW

We geven je uiteraard graag een preview van wat je kunt verwachten van het e-book. Daarna kun je zelf beslissen of je de rest wilt lezen. Het downloaden van het ebook is eenvoudig en de downloadlink kun je via onderstaande knop opvragen. Je ontvang het ebook daarna direct. 

Download het ebook 

ONTDEK CREATIVE VRIJHEID

Met MODX ben je zeker van een CMS waarin je alle vrijheid krijgt die jij nodig hebt.

SNEL & EFFICIËNT

MODX biedt jou de tools om content in welke taal dan ook te beheren, creëren en publiceren. Het dashboard laat je precies datgene zien wat jij en jouw team nodig hebben om snel aan de slag te gaan. Zo kun jij met één druk op de knop een nieuwe pagina aanmaken, je Google Analytics statistieken bekijken of een nieuw artikel voor de narrowcasting toevoegen. Op basis van slimme modules creëer je in no-time een nieuwe pagina. Bouw met een blokkendoos aan content blokken nieuwe pagina's, en laat zo tekst en visueel perfect opgemaakt in elkaar overvloeien.

SUPERSONISCH SNEL MET MODX

Om meer bezoekers naar je digitale platform te trekken en ervoor te zorgen ze blijven terugkomen, is snelheid cruciaal. Maak je digitale platform snel door gebruik te maken van caching, zodat pagina's worden opgeslagen en volgende keer nog sneller laden. Niet alleen jij kan ervoor zorgen dat jouw platform altijd snel is, ook MODX helpt je hierbij.

EEN ECHTE KRACHTPATSER

MODX is een echte krachtpatser met een slimme motor. Jouw MODX platform is en blijft altijd snel en vrij van onnodige code. De flexibiliteit van het systeem geeft je alle ruimte om gewenste uitbreidingen toe te voegen, specifiek gericht op jouw doelen. Zo blijft het systeem zo ‘clean en lean’ mogelijk, zonder hiermee de omgeving traag en kwetsbaar te maken. Zo zorg jij samen met MODX ervoor dat je digitale platform altijd snel laadt, zonder websitebezoekers te verliezen.

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank