RECAP MASTERCLASS MOBILE 

De gemiddelde Nederlander ‘internet’ 5 uur per dag waarvan anderhalf uur opgaat aan social media. Ter vergelijking, we besteden per dag zo’n 45 minuten aan familie en 1 uur aan het socializen in het algemeen. 

Op dinsdag 17 september 2019 hebben we onze eerste Heibel Masterclass georganiseerd in het BaronTheater te Opende. Als spreker mochten we Gauke Pieter Sietzema van Sterc verwelkomen en hij heeft ons meegenomen in de wondere wereld van de smartphone. In razend tempo zijn we van Brick Phones naar 5G gegaan om uiteindelijk door te stomen naar Social Shopping, onbemande winkels, QR-codes en NFC tags.

Na een welverdiende pauze bestond het tweede bedrijf uit ‘China’s Mobile Revolution’. Veel mobiele trends in China zijn dichterbij dan je denkt. Zo is het betalen met een app op je smartphone of via een QR-code daar dagelijkse kost. Een aalmoes overmaken naar een zwerver? Waarom ook niet. Veel daklozen dragen speciale kaarten met een QR-code die voorbijgangers kunnen scannen met hun smartphone. Er wordt dan een klein bedrag overgemaakt naar de zwerver - Wat er vervolgens met je data wordt gedaan, daar gaan we voor het gemak nu maar even niet op in.

RESULTATEN

Ja. We zijn gehecht aan onze mobiele telefoon en doen hier steeds meer mee. Nieuwe generaties groeien op met een mobiele telefoon en kiezen steeds vaker voor de telefoon dan voor iets anders.

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank