RECAP HEIBEL & VLINC KENNISEVENT

Een event boordevol nuttige weetjes, praktische tips & uiteraard nieuwe kennis! 

Op donderdagavond 24 november hebben wij samen met onze broer Vlinc een kennisevent georganiseerd in het BaronTheater. Tijdens het kennisevent hebben Marit Anker van Fotografie Marit Anker, Roelof Veenstra van Sinten, Kiki Houtenbos van Vlinc en Marcel Stuij van De Business Manager middels korte sessies hun expertise met ons gedeeld. 

Heb je dit geweldige kennisevent gemist? Niet getreurd, omdat we er zeker van zijn dat de verstrekte informatie ook voor jou van toepassing is, hebben we een samenvatting van de avond gemaakt, zodat je deze nog eens rustig kunt doornemen.

Mocht je na het lezen van de samenvatting nog vragen hebben, of meer informatie wensen, dan helpen we je natuurlijk graag!

Download hier de RECAP 

HET PROGRAMMA VAN DE AVOND:

DE KRACHT VAN FOTOGRAFIE - MARIT ANKER

‘Je website is het online visitekaartje van jouw bedrijf!’

We trapten de avond af met Marit Anker van Fotografie Marit Anker, ze is al meer dan 15 jaar fotograaf en richt zich vooral op bedrijfsfotografie. Marit heeft in haar presentatie aan de hand van voorbeelden laten zien hoe de juiste fotografie op je website bijdraagt aan de geloofwaardigheid van en het vertrouwen in je bedrijf, en je potentiële klanten in één oogopslag laat zien wat jij als bedrijf aanbiedt.

 

SUBSIDIES VOOR HET OPRAPEN (OF OPRAKEN;)) - ROELOF VEENSTRA

“Je moet van subsidies gebruikmaken voor ze opraken”

Als tweede spreker vertelde Roelof Veenstra van Sinten ons over de mogelijke subsidies die je als bedrijf kunt aanvragen. 

GOOGLE TOOLS IN EEN NOTENDOP - KIKI HOUTENBOS

“Zet Google tools om je eigen vindbaarheid te verbeteren”

Na de pauze nam Kiki Houtenbos van Vlinc ons mee in de wereld van de vele verschillende Google tools en liet het publiek zien hoe zij deze tools kunnen inzetten voor hun bedrijf.

DIGITAAL ONDERNEMEN - MARCEL STUIJ

‘Wij zijn jouw rechterhand op het gebied van marketing’

Marcel Stuij van De Business Manager sloot de informatieve avond af. In zijn presentatie vertelde hij hoe hij met zijn bedrijf andere ondernemers volledig kan ontzorgen op het gebied van digitaal ondernemen en liet ons zien hoe je 360º foto's kunt inzetten op je website. 

 

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

Nije jirden 3, 9231 KT Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank