STEMMODULE

Deze bijzondere tijden vragen om creatieve en betrouwbare oplossingen. Speciaal voor het stemmen tijdens online vergaderingen heeft Heibel een stemmodule ontwikkeld. Ideaal wanneer de leden van een stichting, vereniging, bestuur of adviesraad hun mening moeten geven over een specifiek agendapunt. Ook voor bedrijven, kerken en vele andere instellingen is dit een uitkomst.

ONLINE STEMMEN MET HEIBEL

Je kunt eenvoudig vragen aanmaken en deze tijdens de online vergadering aan en uit zetten. Het stemmen kan in zowel een publieke, als ook een beveiligde, afgeschermde omgeving speciaal voor jouw leden. Deelnemers kunnen stemmen en als organisatie heb je via een live dashboard zicht op het gehele proces.

Onderstaand een aantal Key Features:

  • Onbeperkt aantal en soorten vragen. Open, meerkeuze; alles is mogelijk
  • Een optie om vooraf in te laten schrijven
  • Vragen kunnen tijdens de vergadering aan- en uitgezet worden
  • Publiek toegankelijk of afgeschermd in een veilige omgeving met login
  • Automatisch terug naar de livestream, na het beantwoorden
  • Overzichtelijk dashboard met aantal stemmen
  • Eenvoudig in beheer via het MODX CMS
  • Voor mobiel, tablet, laptop & desktop geschikt
MODX CMS

EEN KRACHTIG CMS: MODX

Met het Open Source MODX Content Management Systeem (CMS) beheer je eenvoudig & snel jouw content van verschillende kanalen vanuit één plek. Ook biedt het MODX CMS een perfecte koppeling met vrijwel alle softwarepakketten.

Een Open Source CMS betekent dat de broncode is gepubliceerd en vrij beschikbaar is voor developers wereldwijd die het systeem continu uitbreiden en verbeteren.

online veiligheid

VEILIGHEID

Ieder onderdeel van het MODX CMS is ontwikkeld met veiligheid als startpunt. Alle input wordt zorgvuldig gecontroleerd op inhoud en functionaliteit, waardoor jouw website veilig is én blijft. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen in de toekomst is een update-contract noodzakelijk.

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

De kolk 8, 9231 CW Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank