Zwartwoud. Zakelijk interieur van concept naar product

Al meer dan 90 jaar is Zwartwoud specialist in zakelijke inrichting voor het bedrijfsleven, overheid, onderwijs- en zorginstellingen. Zwartwoud werkt het concept uit naar maakbare producten. Daarbij gaan haar designers en engineers een stapje verder, er wordt meegedacht over de constructie, veiligheid, kosten en de gebruiksvriendelijkheid. En dat alles met een nuchtere Noordelijke mentaliteit. 

 

zwartwoud-case


Bekijk hier de volledige website van Zwartwoud

Zwartwoud brengt de ideeën voor een zakelijk interieur tot leven, van concept naar product. Door het ontwikkelen, engineeren, organiseren, produceren en het installeren van een zakelijk interieur, van de productontwikkeling tot de turn key realisatie. Of het nu gaat om eenmalige of repeterende projecten, alle ideeën zijn bij Zwartwoud in vertrouwde handen. Met meer dan 90 jaar ervaring weet men precies wat er nodig is om een project te laten slagen. Nuchter, inventief en gedreven, dat kenmerkt de samenwerking. Van A tot Zwartwoud.

De 'W' van website

Samen zijn we op zoek gegaan naar hetgeen wat belangrijk is voor Zwartwoud. Om plaats te bieden aan de vele foto's en referentieprojecten is de keuze snel gemaakt, namelijk een visueel template dat alle waarden van Zwartwoud duidelijk in beeld brengt. Alleen op deze manier komen de werkwijze en alle projecten goed tot hun recht. 

 

Meer informatie aanvragen