Wijnhuis Machiel. Topwijn uit alle windstreken

Wijnhuis Machiel is een winkel en webshop met een zeer breed assortiment wijnen uit de hele wereld in alle prijsklassen. Een deel van het assortiment wordt door Wijnhuis Machiel zelf geïmporteerd. Naast verkoop van wijnen worden ook geregeld proeverijen georganiseerd.

 

Bekijk hier de volledige webshop van Wijnhuis Machiel

Een combinatie tussen online en offline. Naast de webshop is Wijnhuis Machiel gevestigd aan de Dellen 9 in Surhuisterveen. Vanuit hier wordt een breed assortiment van verschillende wijnen aangeboden. Uiteraard vind je hier wijnen in verschillende prijsklassen en vanuit de hele wereld. Een deel van de aangeboden wijnen wordt door Wijnhuis Machiel zelf geïmporteerd. 

Daarnaast worden ook geregeld proeverijen georganiseerd en kun je hier terecht voor (relatie)geschenken. Mocht je niet zeker weten welke wijn de juiste is, dan staat Wijnhuis Machiel garant voor een goed en eerlijk advies. Weet je al welke wijn bij jou past, dan is een bezoekje aan de webshop zeker de moeite waard. 

 

Webshop op basis van een bewezen Heibel-model

Specifiek voor Wijnhuis Machiel is een overzichtelijke webshop ingericht. Vanuit hier kan de zoektocht naar de beste wijn eenvoudig worden gestart. Filter op de juiste selectiecriteria, zoals prijs, land van herkomst en het smaaktype en de juiste wijn komt tevoorschijn. Bestellen kan per fles of per doos, afrekenen is eenvoudig middels de iDeal koppeling. Ook Paypal en CreditCard zijn mogelijke betaalmiddelen. 

Doe mij ook zo'n webshop