Wielrennen Surhuisterveen

Stichting Wielercomité Surhuisterveen organiseert al 36 jaar de Profronde van Surhuisterveen en al 22 jaar rond Oud & Nieuw de Internationale Centrumcross, een veldrit in de Topklasse. Daarnaast organiseert men de Pieter Weening Classic, een toertocht door de regio Noordoost Friesland en/of het Groninger Westerkwartier.

 

 

Klik hier om direct naar het portaal van Wielrennen Surhuisterveen te gaan

Een toertocht, het NK veldrijden, de Wielerweek, de Profronde van Surhuisterveen, de Centrumcross en de Pieter Weening Classic. Zomaar een aantal van de verschillende weieler-evenementen die door Stichting Wielercomité Surhuisterveen worden georganiseerd. Evenementen waar jaarlijks vele duizenden mensen op af komen. Tijdens deze evenement mag Surhuisterveen met recht de wielerhoofdstad van Nederland worden genoemd!

Om al deze activiteiten én de betrokken sponsoren een online podium te geven die ze verdienen is gekozen voor een uitgebreide site. We zijn gestart met een portaal waar alles samen wordt gebracht. Vanuit hier is het eenvoudig schakelen tussen de verschillende werelden van Stichting Wielercomité Surhuisterveen, die we overigens ook hebben gemaakt!

Ik wil ook Heibel schoppen