InterFaca. De specialist in houten gevelbekleding

Steeds meer mensen denken na over hoe een bestaande, of nieuwe leef- en werkomgeving kan gecreërd kan worden om een hoge kwaliteit van leven te kunnen bereiken. InterFaca wil deze mensen inspireren én helpen deze omgevingen te realiseren door middel van duurzame en kwalitatieve producten te leveren. 

 

Klik hier om direct naar de website van InterFaca te gaan.  

Een ruimte waar men leeft, ontspant of werkt is altijd een plek waar men zich thuis en veilig wil voelen, daarnaast is het belangrijk om daar te relaxen en genieten om tot optimaal plezier en prestatie te komen. Daarom is het van belang dat deze ruimtes voorzien zijn van duurzame, warme en natuurlijke materialen, terwijl hoge kwaliteitseisen gewaarborgd blijven.

De afgelopen jaren heeft InterFaca zich ontwikkeld tot dé specialist in duurzame houten gevelbekleding. Haar producten worden extern toegepast op de schil van een gebouw en geven alle projecten een mooie en authentieke uitstraling. 

 

Kwaliteit en innovatie

InterFaca besteedt veel aandacht aan het verbeteren en vernieuwen van haar assortiment. Er wordt hierbij met name gekeken naar de duurzaamheid, het gemak én naar de kleur- en vormgeving. Zo kunt u bij InterFaca altijd rekenen op kwalitatief hoogwaardige producten. Met een duurzaam en natuurlijk karakter.

 

Doe mij ook zo'n website