DE BANK

DE BANK

DE PLEK VAN WAARDE VOOR ONDERNEMERS 

DE BANK heeft haar deuren geopend voor ondernemers uit Burgum en omstreken. Een centraal gelegen pand, volop in ontwikkeling met alle faciliteiten en mogelijkheden om je als bedrijf of ZZP’er te vestigen. Met een centrum ‘foar sûnens’, maar ook een centrum voor ondernemers uit andere sectoren. In vrijheid ondernemen met gelijkgestemde ondernemers en de ruimte hebben om jouw droomplek te creëren. Letterlijk & figuurlijk, want als huurder heb jij zeggenschap hoe jouw ideale werkruimte eruitziet. Dit allemaal is mogelijk bij DE BANK.

DE BANK

EEN NIEUWE WEBSITE

DE BANK heeft in 2022 haar deuren geopend. Bij deze prachtige start hoort natuurlijk ook een nieuwe website. DE BANK heeft zelf een designer in de hand genomen die een voorzet heeft gedaan in het ontwerp van de website en wij mochten de uitvoering doen!

  • Krachtig MODX 3
  • Beheer in eigen hand
  • Website geoptimaliseerd voor mobiel gebruik
  • Jaarlijkse updates voor een veilig systeem 

Bekijk deze website

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

De Kolk 8, 9231 CW Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank