Biokachels. Pelletkachel specialist in Friesland en Groningen

Met een pelletkachel haal je warmte en sfeer naar binnen, en dit allemaal met één druk op de knop. Waarom kiezen voor Biokachels? Vanwege het gerichte advies op ieders persoonlijke situatie. Geen huis is immers hetzelfde.

 

 

Bekijk hier de volledige website van Biokachels

Biokachels is als kleinschalig bedrijf al jarenlang gespecialiseerd in duurzame energie. Ze zijn ooit begonnen met het verkopen en aansluiten van houtgestookte CV-ketels, dit is snel uitgebreid met diverse andere kachels. Waaronder houtkachels en pelletkachels.

 

Alleen pelletkachels

Inmiddels is de overstap naar alleen pelletkachels voltooid. Biokachels ziet in deze (bio)kachels de meeste toekomst. De efficiënte manier van stoken, in combinatie met het hoge rendement en het gebruikersgemak heeft al veel klanten doen overtuigen om de overstap naar een pelletkachel te maken.

Biokachels levert verschillende modellen pelletkachels van zeer goede merken. Zo is Biokachels dealer van Nordic Fire, Edilkamin, Rike en Artel. Daarnaast is Biokachels importeur van Haas & Sohn pelletkachels. 

 

Showroom in Harkema

In de gezellige showroom staan veel verschillende modellen en types opgesteld. Ook kun je hier brandende pelletkachels aantreffen. Biokachels is een klein bedrijf dat bestaat uit twee vakidioten die altijd klaarstaan voor de klant. Er wordt niet gewerkt met tussenpersonen, wat de algehele ervaring ten goede komt. 

Doe mij ook zo'n website