Vele bedrijven
gingen jou voor!

Vele ondernemers en organisaties scoren dagelijks met Heibel! Met de ontwikkeling van websites voor verschillende branches beschikken wij over de expertise die jij nodig hebt. Bekijk hier onder een aantal onze opdrachtgevers en projecten. Hecht je meer waarde aan een persoonlijke ervaring? Wij stellen je graag aan onze opdrachtgever(s) voor!

Scoren in Google

Scoren in Google

Optimaliseer elke pagina voor een optimaal resultaat

Responsive website

Responsive website

Jouw website optimaal geschikt voor desktop smartphone en tablet

Eenvoudig beheren

Eenvoudig beheren

Het CMS zorgt ervoor dat jij 24/7 baas bent over jouw website

24/7 controle

24/7 controle

Jouw bezoekersveerkeer eenvoudig analyseren in het CMS

De beste functionaliteiten

De beste functionaliteiten

Alleen de beste functionaliteiten voor een optimaal resultaat

Professioneel advies

Professioneel advies

24/7 professioneel advies en ondersteuning

image

Zwartwoud. Zakelijke inrichting voor o.a. het bedrijfsleven

Al meer dan 90 jaar is Zwartwoud specialist in zakelijke inrichting voor het bedrijfsleven, overheid, onderwijs- en zorginstellingen. Zwartwoud werkt het concept uit naar maakbare producten. Daarbij gaan haar designers en engineers een stapje verder, er wordt meegedacht over de constructie, veiligheid, kosten en de gebruiksvriendelijkheid. En dat alles met een nuchtere Noordelijke mentaliteit. 

Bekijk de volledige case
image

Wijnhuis Machiel. Topwijn uit alle windstreken

Wijnhuis Machiel is een winkel inclusief een webshop met een zeer breed assortiment wijnen uit de hele wereld, in alle prijsklassen. Een deel van het assortiment wordt door Wijnhuis Machiel zelf geïmporteerd. Naast de verkoop van wijnen worden ook geregeld proeverijen georganiseerd.

The best of both worlds. Een fysieke winkel in combinatie met een goede webshop. Voor Wijnhuis Machiel mochten wij voor het online deel zorgen, hoe dat er uit ziet? Bekijk de case.

Bekijk de volledige case
image

Wielrennen Surhuisterveen

Stichting Wielercomité Surhuisterveen organiseert al 36 jaar de Profronde van Surhuisterveen en al 22 jaar rond Oud & Nieuw de Internationale Centrumcross, een veldrit in de Topklasse. Daarnaast organiseert men de Pieter Weening Classic, een toertocht door de regio Noordoost Friesland en/of het Groninger Westerkwartier.

Ben je benieuwd naar de aanpak en het resultaat, bekijk dan nu de case!

Bekijk de volledige case
image

InterFaca. Houten gevelbekleding

Steeds meer mensen denken na over hoe een bestaande, of nieuwe leef- en werkomgeving kan gecreërd kan worden om een hoge kwaliteit van leven te kunnen bereiken. InterFaca wil deze mensen inspireren én helpen deze omgevingen te realiseren door middel van duurzame en kwalitatieve producten te leveren. 

Samen met InterFaca zijn we op zoek gegaan naar het Heibel template dat het beste past én waarin alle uitgevoerde projecten duidelijk naarvoren komen. Het resultaat mag er zijn!

Bekijk de volledige case
image

Biokachels. Specialist van Groningen en Friesland

Met een pelletkachel haal je warmte en sfeer naar binnen, en dit allemaal met één druk op de knop. Waarom kiezen voor Biokachels? Vanwege het gerichte advies op ieders persoonlijke situatie. Geen huis is immers hetzelfde.

Speciaal voor Biokachels is een webshop-achtige omgeving gecreërd, vanwege de persoonlijke advisering is de betaalmodule achterwege gelaten. 

Bekijk de volledige case

Benieuwd naar meer cases? Wij overtuigen jou graag van ons product en komen graag met jou in contact!